REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Belecciu A AMENINȚAT CĂ SE ARUNCĂ ÎN AER: A FOST CONDAMNAT la 8 ANI cu EXECUTARE!

Belecciu A AMENINȚAT CĂ SE ARUNCĂ ÎN AER: A FOST CONDAMNAT la 8 ANI cu EXECUTARE!

Replica API 29 martie 2017 | 16:50 724

Update: săltat de polițiști

Update: săltat de polițiști

Lovitură pentru Claudiu Giorson Belecciu, patronul așa-zisului salon de masaj erotic Pink Cats! Dacă prima instanță îl condamnase la 10 ani de închisoare cu executare, Curtea de Apel Constanța, la data de 29 martie, a decis ca acesta să primească 8 ani. Supărat că va trebui să stea mulți ani după gratii, individul a amenințat că se va arunca în aer, în fața Tribunalului, dar în dimineața de joi, 30 martie, după cum a anunțat chiar el!

Prima condamnare a fost în februarie 2016, dar decizia nu a fost definitivă și a urmat apelul. Astfel, la data de 29 martie anul curent, a decis ca Belecciu să primească 8 ani cu executare, Mioara Mâner (fostă Duţu) - 5 ani şi 6 luni închisoare, Margareta Drăguţ - 2 ani şi 11 luni închisoare cu suspendare, Mihai Narcis Negoiţă - 5 ani şi 6 închisoare, Lucian Borcea - 5 ani închisoare, Daniel Dinicu - 2 ani şi 8 luni cu suspendare, Adrian Abagiu - 2 ani şi 8 luni cu suspendare, Ali Miradasîl – 2 ani cu suspendare. "Obligă pe inculpaţii Peniu Silviu Nicolae, Chirimbu Cristian George, Andon Cristinel, Stavăr Cristian, Mihalache Bogdan Iacovache, Fatacher Valentin Olimpiu, Caluda Ianciu, Opriş Ion Aurel, Niazi Mustafa şi inculpata S.C. PUB PINK CATS S.R.L. la câte 1.000 lei cheltuieli judiciare în apel către stat, restul cheltuielilor judiciare avansate de către stat în apel rămânând în sarcina statului", potrivit minutei. Decizia este definitivă. Reamintim că un scandal sexual uriaş s-a stârnit în Constanţa, în 2014, implicate fiind şi minore! O profesoară de la Liceul Mihai Eminescu (la acea dată), Margareta Drăguţ, un poliţist din cadrul Secţiei III, Lucian Borcea, şi un fost jandarm, Silviu Nicolae Peniu, erau, conform anchetatorilor care au întocmit dosarul penal, pioni importanţi în gruparea infracţională, care racolau minore şi le puneau să se prostitueze, sub paravanul unui salon de masaj erotic. Este vorba despre Pink Cats, al cărui administrator este Claudiu Giorson Belecciu, chiar concubinul cadrului didactic. Treburile erau, conform oamenilor legii, bine împărţite: profesoara posta anunţuri pe internet, poliţistul îi ţinea la curent cu controalele oamenilor legii şi ajuta la transportarea acestora de la o locaţie la alta, iar fostul jandarm punea la dispoziţia acestora un apartament. Însă, la data de 26 ianuarie 2014, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Constanţa şi procurorii DIICOT au efectuat mai multe percheziţii domiciliare, inclusiv la sediul Pink Cats, de pe strada Dumbrava Roşie.

Update: Miercuri, 29 martie, în jurul orei 16.00, Claudiu Giorson Belecciu a fost săltat de polițiști și introdus în Penitenciarul Poarta Albă!

L.C., C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa fim seriosi, bagati ofiteri sub acoperire la toate beauty saloanele din Constanta, Mangalia, Cernavoda, Medgidia, statiunile de pe litoral si o sa vedeti sex cat incape pe fondul masajului erotic. Nu stiu pe cine au suparat acestia de la PUB PINK CATS dar, cu siguranta au suparat foarte tare si au fost eliminati din sistemul prostitutiei, sistem care ar aduce la bugetul de stat sume fabuloase daca ar fi legiferat. Atentie, la bugetul statului am spus, nu la bugetele persoanelor care acopera aceste activitati deosebit de profitabile.Banul e ochiul Diavolului.
4
0
daca tot ai de gand sa te .... macar fa ceva bun ptr. popor, achita un bou ce face doar rau poporului si vei fi un erou amintit in veci, chiar vei intra in istorie !
0
4
Sa isi de-a foc.!!
1
0
800 de ani
2
1
facem o cheta pe net,poate nu-i ajung banii pentru dinamita sau poate mai coopteaza vreun alt peste din haita,metoda ideala pentru realizarea taraseniei am vazu-to la iumor unde un pitic i-si bagase o artifica-n cur aprinsa,se inlocuieste in cazul de fata ,artifica c-un baton de dinamita
2
0
chiar daca legalizau bumptzy-bumptzy astia racolau minore deci sa faca BOOM
3
0
csf ........
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614