REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Bittnet Systems vrea să fuzioneze cu Gecad Net

Bittnet Systems vrea să fuzioneze cu Gecad Net

Replica API 21 aprilie 2017 | 00:00 283

Mihai Logofătu

Bittnet Systems vrea să fuzioneze cu Gecad Net pentru a-și consolida poziția de zonă de multicloud, au anunțat, joi, reprezentanții Bittnet Systems, într-o conferință de presă.

'Sinergia ne va permite să consolidăm poziția de prima companie multicloud care să poată să ofere pieței o soluție neutră strict ca un răspuns la o nevoie. Avem deja un proiect în derulare în comun unde încercăm să migrăm infrastructura și aplicațiile unei companii. Sunt complementarități, direcții, valori comune pe care le-am regăsit, o echipă bună', a spus Mihai Logofătu, director general și cofondator al Bittnet Systems.

La rândul său, Cristian Logofătu, director financiar și cofondator al companiei, a precizat că o parte din resursele financiare și de timp vor fi dedicate acestui proces.

'Anul acesta pare că am identificat o șansă extraordinară, o companie cu care avem o viziune comună. O parte importantă din resursele financiare, dar și de timp, vor fi dedicate acestui proces. Am propus deja către acționari o abordare pe care deja am testat-o anul trecut — anume o capitalizare integrală a profiturilor din 2016 și a primelor din emisiune din majorarea anterioară — care va putea genera acțiuni gratuite în proporție de 1 la 1, care vor fi distribuite prin Depozitarul Central', a afirmat Cristian Logofătu.

El a mai arătat că Bittnet Systems vrea să deschidă birouri în Timișoara, Oradea, Iași și Craiova.

'Căutăm parteneri, oameni de valoare, cu care să deschidem birouri. Țintim către Timișoara, Oradea, Iași, Craiova. Continuăm să tragem către a extinde parteneriatele în străinătate. Este esențial să creștem capacitatea tehnico-operațională de livrare. În cursul anului trecut am avut de mai multe ori situații overbooking, în sensul că într-un sediu cu 5 săli de curs am livrat 9 traininguri în 6 orașe cu 100 de cursanți, Acesta a fost recordul anului trecut. Este esențial să creștem această capacitate pentru a putea să ne bucurăm de noile produse pe care le-am lansat. Unul dintre proiectele importante pentru anul acesta este mutarea într-un nou sediu de 8+2 săli de training', a adăugat directorul financiar.

De asemenea, Mihai Logofătu a vorbit despre exporturile pe care le face compania pe care o conduce.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218