REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Bogdan Huțucă candidează la conducerea PNL Constanța

Bogdan Huțucă candidează la conducerea PNL Constanța

Replica API 26 martie 2017 | 00:20 375

Deputatul PNL Bogdan Huțucă a anunțat în cadrul unei conferințe de presă susținută duminică, 26 martie a.c., că va candida pentru șefia organizației Partidului Național Liberal Constanța. Anunțul a venit în prezența mai multor primari și consilieri județeni.

„Campania de azi va fi mai puțin pe presă, și mult mai mult în interiorul organizației pentru că dânșilor trebuie să mă adresez. Campania domnului Băisan este pe profilul dânsului, nu o să o comentez în niciun fel. Eu cu domnul Băisan nu mă cunosc foarte bine și nu îmi permit să îl judec în niciun fel. Ce vă pot spune este că trecem printr-o perioadă de competiție care se manifestă în multe feluri și asta nu înseamnă că se întâmplă numai la nivelul județului Constanța, se întâmplă și la nivelul altor județe, până vom reuși să ne consolidăm și până vom reuși să avem o echipă la nivel de județ și o echipă la nivel de municipiu, și o echipă la nivel național”, a punctat Bogdan Huțucă.

Întrebat de ultimele acuzații aduse la adresa mai multor lideri din organizația PNL Constanța, Huțucă neagă existența lor și spune că memoriile și sesizările să fie analizate de centru. „Există o comisie care se ocupă tocmai de aceste probleme, dar dânșii au făcut fel și fel de sesizări, s-au depus fel de fel de memorii. Înțeleg că PNL la nivel național se implică pentru a discerne și a se lămuri în ce măsură aceste sesizări sunt corecte sau nu. Eu nu mă pot exprima decât în calitate de membru al Biroului Permanent Județean și în această sală am participat la multe ședințe și aproape de domnul Chițac și aproape de domnul Baisan și cu toții am luat decizii împreună, cu toții am votat împreună. și ceea ce pot eu să vă asigur este că actuala conducere a partidului s-a asigurat că suntem în interiorul regulamentului și că suntem în interiorul statutului, tocmai știind că vor fi foarte multe contestații și multe manifestări”, a subliniat deputatul.

Huțucă a spus că nu este vorba de nicio manipulare din partea actualei conduceri asupra organizațiilor din județ invocată de către alți membri de partid. Mai precis, Cristy Băisan l-a acuzat pe Gheorghe Dragomir că manipulează filialele locale să aleagă liderii organizației după bunul plac. Deputatul de Constanța punctează clar că nu există această manipulare. „Eu am înțeles următorul lucru din toate discuțiile la care am asistat, din păcate nu pot să vă dau foarte multe detalii, dar eu am înțeles că sunt oameni cu mai multă experiență politică în partid care cunosc foarte bine regulamentul și statutul și sunt oameni mai noi veniți în partid. Unii dintre participanții la această competiție au realizat că au ars niște etape, care erau statutare și acum se poziționează într-un anumit fel. Unii manifestă o serie de frustrări. Suntem într-o competiție, nu putem vorbi că aici se ia o decizie unilaterală. (...) E o nebunie să crezi că cineva poate manipula 72 de organizații. Își poate face campanii în cele 72 de organizații”, a conchis Huțucă.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Il sustin pe Bogdan Hutuca si pe primarul nostru Robert Serban! Eforie trebuie sa reuseasca sa se desprinda de trecut!
1
0
Ionut Anghel vrea sa devina cat mai curand primarul Eforiei. Poate ar fi mai bine ca asa o sa putem schimba si noi vicele. Jumatate din organizatia Eforie te sutine Ionut.
2
0
Sa ne spuna cum a fost cand a stat in intuneric cu Dragomir. Toate smenurile le au facut impreuna! Boroianu va conduce partidul prin mangle!
1
0
Este supozitorul javrei dolofane.
2
0
Directorii sa numai fie numiti politic, asta vrem mister Hotuca
0
0
Personaj, reprezinta nulitatea umana intruchipata! Daca o sa fie ales, veti revedea aceleasi 'figuri politice locale'!
6
1
In spatele lui Hutuca string rindurile toti coruptii partidului. Este marioneta lui Dragomir.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369