REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Bogdan Stan va fi noul președinte al ANAF

Bogdan Stan va fi noul președinte al ANAF

Replica API 14 ianuarie 2017 | 00:45 512

Bogdan Stan va fi numit în funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, au declarat pentru Capital surse guvernamentale.

Actualul preşedinte al ANAF, Dragoş Doroş, a anunţat aseară că demisionează din funcţie.

Bogdan Stan deţinea în 2014 funcţia de director general adjunct în cadrul ANAF, la Direcţia Generală de Administrare a Marilor Contribuabili - Activitatea de Inspecţie Fiscală, potrivit capital.ro.

Ulterior, Bogdan Nicolae Stan a ocupat temporar funcţia de director general adjunct al Direcţiei Monitorizare, Control şi Atifraudă din cadrul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
referitor la problemele de servici ei au in statut si a ajuta si sfatui nu doar exagerarile si amenzile ce trebuiesc aplicate ! Sa fim si oameni nu doar .... stiind ca si ei pot fi inlocuiti la cateva sesizari si chiar sa-si piarda serviciul ptr. abuzurile fara nr.
0
0
Functionari la Antifrauda C-ta nu pot dovedi averile! Ex: Teia Enache - ansamblu de apart in Mamaia Nord. Insp Rauceanu Ctin care e angajat relativ recent: Viloaie in Eforie si Tuareg! De unde? Poate marusa Tamara, dar sa stim si noi!
2
0
Toti derbedeii imbracati in padurar care au intrat in sistem pe baza de pile si spagi trebuie beliti. Aceste animale trebuie judecate si condamnate dupa caz pentru sabotarea si distrugerea economiei cu buna stiinta. Timp de 25 de ani acesti viermi au fost partasi la evaziunea fiscala... Cum sa supravietuiesti intr-un stat care iti ia tot? Reduceti taxele! Aduceti oameni competenti peste tot! Fiti corecti si cinstiti si noi vom urma exemplul vostru... Romani desteptarea!... Opriti abuzurile unui stat mafiot!
2
1
Abuzurile la CONSTANTA antifrauda cand vor inceta.poate noua conducere VA chestiona si contribuabilul la felul cum se efectuiaza un control
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367