REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

BOMBĂ! Dragomir, înregistrat când îl vorbea "de rău" pe Constantinescu - AUDIO

BOMBĂ! Dragomir, înregistrat când îl vorbea "de rău" pe Constantinescu - AUDIO

Replica API 31 iulie 2014 | 00:00 132

Trădare la Consiliul Judeţean?

Trădare la Consiliul Judeţean?

O înregistrare audio, postată pe internet, ar putea stârni un scandal de proporţii tocmai la vârful politicii locale. Vizat este vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Cristinel Dragomir, împuternicit de preşedintele Nicuşor Constantinescu să desfăşoare întreaga activitate a instituţiei, în perioada în care liderul CJC se află sub tratament, în Statele Unite. Deşi, percepţia publică era una clară, anume că Dragomir este un apropiat al lui Constantinescu, înregistrarea are ca scop demontarea acestei imagini.

"E nebun omul, eu ştiu, deci, nuuu... el e patologic. Deci, eu cunosc mai bine decât oricine, îl cunosc dinainte, de când eram amândoi ploieşteni amândoi, ne duceam în pădure, e din familie asta cuuu... În ultimul timp, înnebunise de tot de când a fost ales preşedinte uninominal. Iar, pentru el, nu există nimic mă care să... dar el e foarte fricos. Dar, ăsta este un nebun defect. Deci, nouă, ca să înţelegi: 90 la sută din actele semnate în ultimii patru ani din Consiliu erau semnate numai de el! Noi l-am lăsat, că legea... nu ai ce să faci, decât să-l torni, înţelegi? Îţi dai seama unde am ajuns? Că el nu răspunde. Deci, asta cu certificatele şi cu astea e unul la sută, dosarele lui sunt imense, nu poţi să îţi dai seama. Pentru că n-a plătit mă când l-a obligat! Pentru siguranţa naţională n-a plătit, că n-a vrut el. Omul e nebun! Deci, e nenorocire ce e-n Consiliul ăsta. Ăsta a fost Nicu de calic, ca să înţelegi definitiv! Dar, cretinul ăsta, l-am acoperit pe el cu chestia asta, pe Nicu, cu un subiect şi el se debarasează de tot. Că... e nebun, e inconştient, ăla e cel mai idiot, ăla nu mai e sănătos la minte! Dacă era sănătos, mai înţelegea, omul mai are cinci - şase luni de trăit. El e în ultimul hal, mă!", se arată în înregistrare. Contactat de "Replica" de Constanţa, Dragomir s-a arătat stupefiat de situaţie şi a negat autenticitatea înregistrării. "Aşa ceva? Eu nu cred aşa ceva, nu există! Mda... Nu are cum să fie aşa ceva", a precizat Dragomir.

Contactat de "Replica", celălalt vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Cristi Darie a declarat, în primă fază: "E o măgărie, o mârşăvie. Nu cred că înregistrarea e adevărată. Nu ştiu despre ce e vorba, nu îmi aduc aminte în nici o întâlnire să se fi vorbit aşa...".. La scurt timp, Darie a ţinut să spună: "Nu fac comentarii, mârşăviile nu le comentez", după care a refuzat să mai răspundă la alte întrebări.

Marius Florian VASILE

Ascultă înregistrarea la Secţiunea VIDEO!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367