REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Brăţări de identificare a pacienţilor aflaţi ÎN STARE GRAVĂ la Judeţean

Brăţări de identificare a pacienţilor aflaţi ÎN STARE GRAVĂ la Judeţean

Replica API 25 februarie 2017 | 00:44 1018

Cum vi se pare ideea?

Cum vi se pare ideea?

Conducerea Spitalului Clinic Judeţean De Urgenţă “Sf. Apostol Andrei” Constanţa a hotărât introducerea brăţărilor de identificare pentru pacienţi. Toţi bolnavii aflaţi în stare gravă vor purta la mâna, pe întreagă perioada a spitalizării, o brăţară care va conţine datele de identificare. În cel mai scurt timp măsură urmează să fie implementată pentru toţi pacienţii internaţi în SCJU. Precizăm că recent Comisia de monitorizare a Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate a efectuat o vizită inopinată de monitorizare a menținerii nivelului de conformare cu standardele de acreditarea în cadrul SCJU. Vizita a avut legătură cu incidentul petrecut acum câteva zile în care un pacient a fost declarat mort din greșeală.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O tampenie fara margini. Da, pentru pacientii in stare grava, dezorientati, confuzi este utila. Dar pentru toti pacientii? Unde traim? Nu pot sa-mi imaginez cum cineva a avut o ast fel de idee????
0
0
Nu vreau sa discut ideea ci poza in care se vede un alt lucru marunt, dar facut fara cap ca aproape toate in tara asta!Pe eticheta, pentru rubrica sex si pat au lasat ditamai spatiile iar pentru nume un rahat de spatiu unde de abia poti scrie trei litere! Oare cand vor incepe sa gandeasca oamenii din tara asta?
0
0
Ideea cu bratarile este f buna! Dar trebuie extinsa si la unii medici, dar bratarile sa fie metalice! Astept propunerile dvs pt nominalizarea doctorilor, pt personalizarea bratarilor!
2
0
Ce va fi in sufletul omului cand se va simti lipsit de dreptul omului de a fi tratat ca un om identificat cu bratara un infractor periculos pentru meritul ca totusi s-a nascut om si om trebuie sa fie tratat si cu omenie pana in ultima clipa
2
2
Cu bratari la mana si tot au fost schimbati copii la nastere,ce sa mai vorbim de morti!?Romanul s-a nascut inventator.
5
0
Nu mai stiu cum sa fure bani,acum onsa fure cu bratarile. Curios ,ce preturi vor declara ? 100 lei bratata ?
6
1
Sa va fie rusine medici criminali fara suflet si mintea creata!
5
2
mai bine este sa puna cipuri la ureche.
0
1
Mergeti oameni buni unde vedeti cu ochii numai la SJC nu ca din reanimare ajungeti la morga sefa reanimarii BADARAU e cea mai mare spagara si incompetent acoperita de manager la furaciuni
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614