REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

BRomania. Fiul lui Marin Dima, directorul Direcţiei de Drumuri, E VEDETĂ!

BRomania. Fiul lui Marin Dima, directorul Direcţiei de Drumuri, E VEDETĂ!

Replica API 23 martie 2017 | 00:36 3452

Când spunem Marin Dima ne ducem cu gândul către Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța, acesta fiind director al instituției. De cele mai multe ori, când mai spunem Marin Dima, ne referim la iluminatul de pe podul IPMC sau Podul de la Agigea! Cu toate acestea, un lucru mai puțin cunoscut este faptul că fiul directorului DRDP Constanța este nimeni altul decât Matei Dima, creatorul proiectului BRomania, fenomen care a “înnebunit” internetul în ultima perioadă.

Marin Dima, directorul DRDP Constanța, este tatăl cunoscutului artist, creator al fenomenului din mediul online BRomania, Matei Dima! Constățeanul Matei Dima, regizor care a lucrat de-a lungul timpului atât cu artiști români cât și internaționali precum Pittbull, Daddy Yankee, Reik si Juan Magan, DeStorm, Alexandra Stan, Inna sau Antonia, a primit în anul 2013 premiul Innovation Of The Year, la prima ediție a Youtube Music Awards, pentru clipul „see Me Standing” al rapperului american DeStorm. Cu toate astea, el a preferat o carieră de vlogger, ridicând proiectul BRomania la nivelul la care este astăzi.

Matei Dima a ajuns cunoscut în mediul online prin filmulețele amuzante din cadrul proiectului BRomania, care au ajuns sa aibă zeci de mii de share-uri pe conturile de socializare. Puțină lume știa însă că acesta este fiul lui Marin Dima, directorul DRDP Constanța.

Matei Dima explică pe pagina sa de socializare despre concursul Next Big Vlogger promovat pe dozele renumitului brand de băuturi răcoritoare carbogazoase. “Next Big Vlogger este o competiție în care se poate înscrie oricine prin trimiterea unui video. Ce câștigați? Apăreți pe dozele de Coca Cola, așa cum eu și colegii mei apărem deja, și un contract cu renumitul brand de băuturi răcoritoare carbogazoase pe un an de zile. De asemenea, vă puteți înscrie ca un grup la acest concurs”, a precizat Matei Dima pe pagina personală de Facebook.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un mafiot, hot, excroc, taicasu. Traiasca RAR, RAJDP, DRDP, inca se mai poate fura.
21
1
Contarar parerilor scatofililor de mai jos, mie mi se pare haios tipul.
6
26
Un semiretard si un spagar notoriu. Traiasca drumurile nationale care le aduc banii pt rahaturile lor.
25
4
A bagat tacsu bani in el cu basculanta...banii de drumuri sau alte manevre de golit bugetul directiei de drumuri nationale
29
4
Cata frustrare in comentariile voastre.Matei e un om care a muncit ca sa ajunga unde e,nu statea aiurea pe net sa comenteze negativ la adresa altora cu o viata mult mai buna.
6
28
Cat va mai place sa barfiti lumea...dar de ce nu castigati si voi bani ca el...va e ciuda pe succesul lui? Sunteti niste obositi care vreti sa dati in tata-sau prin el...frustratilor
4
24
din cate am vazut are si fata de consumator de prafuri ii place in special cocain lui matei de fapt la ambii matei ca sunt prieteni se inchid in toaleta la barbati amandoi ghici de ce ????
24
5
Un vai de el, facea foamea in amerikka, a gasit niste fraieri pe aici.
26
7
E enervant , se uita doar niste copilasi prostuti la el, are glume proaste si mai are si fata aia de helesteu golit
30
7
e un mare fals in plm , toate gagurile care le face sunt copiate . Sa numai zic ca sluga lui lucica , ii da bani de tigari . mars la kkt mah
28
7

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367