REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Bronz de primăvară. Zeci de constănțeni, pe plaja din Mamaia

Bronz de primăvară. Zeci de constănțeni, pe plaja din Mamaia

Replica API 17 aprilie 2016 | 17:46 379

Căldure mare la Constanța. Duminică la miezul zilei, termometrele arătau peste 25 de grade Celsius, vreme numai bună de stat la soare. Plaja din stațiunea Mamaia era animată, deoarece constănțenii care au dorit să prindă un bronz de aprilie au petrecut câteva ore la soare. În zona Pescărie, atât tinerii cât și bătrânii s-au întins pe prosoape pentru a se lăsa mângâiați de razele soarelui. Și cum din acest peisaj copiii nu puteau lipsi, cei mai îndrăzneți s-au dus la malul mării pentru a-și putea construi castele de nisip. În zona Cleopatra, constănțenii au fost mai răsfățați întrucât au primit șezlonguri gratuit. Și faleza din zona Perla a fost plină de persoane care au ieșit la plimbare cu bicicletele sau cu rolele.

Cine n-a mers pe malul mării, a ieșit cu rolele și cu bicicletele în Piața Ovidiu, și-n parcuri

Una din cele mai frecventate și totodată aglomerate zone din orașul de la malul mării se pare că rămâne și Piața Ovidiu. Aici, dar și în restul Centrului Vechi, aproape că nu mai e loc de aruncat un ac. Căldura și legea antifumat care a fost adoptată de curând i-au făcut pe constănțeni să vrea să își servească băuturile afară, alături de o țigară, în timp ce localurile și cafenelele propriu-zise erau goale. De ziua aceasta însorită au profitat și părinții care și-au scos copii să facă mișcare fie pe bicicletă, role sau trotinetă. De asemenea, s-au găsit și persoane amatoare de badminton care și-au adus paletele și fluturașii și au pornit un joc chiar în fața Muzeului de Istorie, sub privirile pline de admirație ale copiilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614