REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Bulevardul Tomis are o nouă înfăţişare. Când vor fi gata lucrările de modernizare

Bulevardul Tomis are o nouă înfăţişare. Când vor fi gata lucrările de modernizare

Replica API 31 mai 2016 | 00:20 271

Investiţie

Investiţie

Bulevardul Tomis şi-a schimbat aspectul! Intrat în reamenajare, iată că în cursul zilei de 30 mai a.c. tronsonul delimitat de Bulevardul Mamaia şi strada Decebal este deschis circulaţiei. Însă, şoferii, dar şi pietonii au avut parte de câteva surprize... plăcute, de data aceasta. Marcajele de pe carosabil au fost refăcute, iar în premieră pentru oraşul Constanţa, a fost înfiinţată şi o pistă pentru biciclişti pe un bulevard principal. Aşadar, participanţii la trafic trebuie să aibă grijă unde îşi vor parca de acum autoturismele. Însă, lucrările de reabilitare a bulevardului Tomis sunt departe de a fi gata, deşi primarul interimar anunţa, la un moment dat, că lucrările vor fi finalizate la 1 iunie.

„Am anunțat un termen în care am spus că, privind în jos, spre bulevard, respectiv înspre primărie, veți vedea două profile total diferite. N-am anunțat niciodată că va fi gata lucrarea, în integralitate, până la Lupoaică. Nu vreau să fie interpretată într-o cheie electorală această declarație, tocmai de aceea nu am pus nici un fel presiune pe cei care lucrează pentru modernizarea bulevardului Tomis. Primul tronson, cuprins între bulevardul Mamaia și bulevardul Decebal e gata în proporție de 99 %, mai avem câteva detalii de siguranță pentru bicicliști și veți vedea că ceea ce am promis se va întâmpla.

Le mulțumesc celor de la Confort Urban care au lucrat cu profesionalism, după calendarul propriu“, a declarat Decebal Făgădău. Am arătat constănțenilor că se poate. Sunt mândru de ceea ce au făcut colegii mei, evident, sub o coordonare a paratului executiv, și cred că toți constănțenii pot vedea schimbarea radicală și faptul că nu am dat în brânci, tocmai pentru a termina într-un moment electoral“, a conchis Făgădău.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614