REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Bunica celor doi copii găsiţi înecaţi într-un canal de colectare a fost violată

Bunica celor doi copii găsiţi înecaţi într-un canal de colectare a fost violată

Replica API 3 septembrie 2014 | 00:00 231

Nenorocire pe Calea Dobrogei

Nenorocire pe Calea Dobrogei

Bunica celor doi copii care au fost găsiţi fără suflare anul trecut, într-un canal de colectare a apelor pluviale de lângă A2, între Valu lui Traian şi Cumpăna, susţine că a fost violată şi tâlhărită în dimineaţa de duminică, 31 august, pe străzile din Valului Traian.

O femeie a fost găsită pe străzile din Valu lui Traian, în "agonie", după care a fost transportată la spital, ea susţinând că a fost violată. Aceasta, Elena T., a fost depistată duminică dimineaţa, 31 august, în jurul orelor 4.30, pe strada Calea Dobrogei, fiind vorba chiar de bunica minorilor găsiţi morţi în canalul de colectare a apelor pluviale, de lângâ A2, între Valu lui Traian şi Cumpăna, eveniment petrecut în iulie 2013. Potrivit locuitorilor din Valu lui Traian, femeia de 58 de ani este un pic "extravagantă" întrucât, spun ei, se fardează strident, se îmbracă ţipător şi umblă toată ziua pe străzi. De partea cealaltă, femeia susţine că plecase de dimineaţă de acasă spre a se duce la o pomană, moment în care a fost atacată de un individ, care a constrâns-o să întreţină relaţii sexuale şi care i-ar fi furat şi verigheta. Aceasta a descris agresorul, iar oameniilegii l-au identificat, urmând să-l prindă în orice clipă. Se pare că principalul suspect este un bărbat, de 46 ani, din Medgidia. Reamintim că la începutul lunii iulie 2013, doi copii, în vârstă de 11, respectiv 12 ani, au fost găsiţi morţi, plutind în canalul colector de pe marginea Autostrăzii A2, în dreptul localităţii Valu lui Traian. Trupurile neînsufleţite au fost găsite de nişte bărbaţi care adunau iarbă. Aceştia au sunat imediat la 112. La scurt timp s-a descoperit că este vorba de copiii unei familii din Valu lui Traian, care plecaseră de acasă încă din seara de sâmbătă. În tot acest timp, poliţiştii nu au fost sesizaţi cu privire la dispariţia micuţilor. Magdalena Tătaru, mama celor doi, a început să tragă de uşile maşinii mortuare, pentru a-şi lua copiii acasă, după cum striga chiar ea. Pentru a nu i se face rău, a fost stropită cu apă pe faţă, în cele din urmă calmându-se. Potrivit acesteia, băieţii, Alexandru Antonio şi Cosmin, plecaseră la joacă, încă de sâmbătă seara. Ea mai are acasă încă trei fetiţe mai mici. Cei doi băieţi sunt fraţi, dar au taţi diferiţi, locuind cu mama lor, pe strada Pădurii din Valu lui Traian. Copiii erau cunoscuţi ca zvăpăiaţi, plecând de mai multe ori de acasă şi cutreierând localitatea. Familia este una sărmană, care nu a cauzat probleme, spun poliţiştii din Valu, dar care are o situaţie financiară mai precară.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614