REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

"Bursucul" a convins şi presa că e bun: "Glorie lui Petrescu, a trezit echipa la viaţă şi a schimbat nivelul lui Dinamo"

"Bursucul" a convins şi presa că e bun: "Glorie lui Petrescu, a trezit echipa la viaţă şi a schimbat nivelul lui Dinamo"

Replica API 10 martie 2014 | 00:00 99

A bătut ŢSKA cu 4-2 şi e neînvins în derby-uri

A bătut ŢSKA cu 4-2 şi e neînvins în derby-uri

Dan Petrescu este elogiat, în sfârşit, şi de presa rusă după victoria lui Dinamo Moscova, scor 4-2, în faţa lui ŢSKA, în derby-ul Rusiei, disputat duminică la prânz, conform prosport.ro. Startul de sezon al lui Dinamo Moscova nu a fost unul reuşit. Echipa lui Dan Petrescu nu a obţinut decât trei victorii în primele 10 partide şi părea din nou aproape de un sezon ratat. Doar că investiţiile masive pe care le-a făcut noul preşedinte al clubului, Boris Rotenberg, se văd şi în teren. Transferurile lui Jirkov, Samba şi revenirea lui Kokorin de la Anji Mahacikala au avut impactul scontat, Dinamo câştigând opt din ultimele zece partide. Ultima chiar ieri, scor 4-2 în derby-ul cu ŢSKA Moscova. A fost o victorie spectaculoasă a lui Dinamo, care a revenit de la 0-2 şi a marcat de patru ori - prin Kuranyi, Samba şi Jirkov (dublă) - în 20 de minute. Iar victoria spectaculoasă care a dus-o pe Dinamo la doar două puncte cu un meci în plus jucat faţă de Zenit şi Lokomotiv, primele două clasate, a schimbat complet percepţia presei ruse faţă de antrenorul român. Dacă până acum Petrescu a fost criticat dur, atât de jurnalişti, cât şi de foste glorii, tonul s-a schimbat complet după victoria de ieri. "Glorie lui Petrescu, a trezit echipa la viaţă şi a schimbat nivelul lui Dinamo după pauză. Probabil aceasta este o trăsătură distinctivă a antrenorilor români, Lucescu e un alt exemplu bun. Nu voi lăuda însă Dinamo. E o echipă excelentă, dovadă că a înscris de patru ori în 20 de minute. Trebuie să fie mai concentraţi pe toată durata meciului", a scris fostul internaţional rus, Evgeni Lovcev, în "Sovieţki Sport". "Victorie foarte importantă, care ar putea însemna mult pentru moralul echipei lui Dinamo",a scris pe Twitter şi Alberto Farinone, corespondentul Gazzettei dello Sport în Rusia. Victoria de ieri a fost o nouă dovadă că Dan Petrescu se simte cel mai bine în derby-uri. Pentru antrenorul român de 46 de ani a fost al patrulea derby pe care l-a petrecut pe banca lui Dinamo în faţa lui ŢSKA. Şi de fiecare dată, Petrescu a terminat partida neînvins. Cele trei victorii (4-2, 2-0 şi 2-0) şi egalul din returul trecut, scor 0-0, îi conferă românului statutul unui specialist în derby-uri. În următoarele trei meciuri, Dinamo va juca în deplasare cu Kuban Krasnodar, acasă cu Rubin Kazan şi în deplasare cu Tom Tomsk.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218