REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

„CADOU” de la CJC. Grădinile de vară din Eforie revin în administrarea Primăriei, dar tot la stadiul de PARAGINĂ!

„CADOU” de la CJC. Grădinile de vară din Eforie revin în administrarea Primăriei, dar tot la stadiul de PARAGINĂ!

Replica API 21 aprilie 2017 | 00:00 308

Grădinile de vară de pe litoralul românesc erau cândva centrul distracției și punctul de atracție pentru mii de turiști. Anii au trecut, iar nepăsarea autorităților și-a pus amprenta pe aceste imobile care găzduiau în vremurile bune show-uri și spectacole de zile mari. După ce au tot fost pasate de la unii la alții, clădirile ajung din nou în administrația primăriilor. După Mangalia, a venit şi rândul orașului Eforie!

Ordinea de zi a ședinței de Consiliu Județean Constanța debutează cu un proiect privind trecerea unor bunuri imobile din proprietatea publică a judeţului Constanţa în proprietatea publică a unităţii administrativ-teritoriale Oraşul Eforie şi în administrarea Consiliului Local al Oraşului Eforie. Aici se pare că este vorba despre grădinile de vară lăsate în voia sorții. “Printr-o hotărâre de Guvern în anii trecuți noi aveam grădinile de vară care erau lăsate în paragină.

În anterioara ședință, întrucât Consiliul Local Mangalia își aprobase pribtr-o hotărâre de CL de a trece din patrimoniul județului Constanța în patrimoniul UAT Mangalia grădinile de vară, același lucru se va întâmpla și la Eforie. Le-am dat grădinirile de vară pentru că mi se normal ca primarii respectivelor UAT-uri vor administra mai bine pentru că acestea fac parte integrantă din Uat-urile respective”, a declarat Marius Horia Țuțuianu.

Culmea este că, deși nu sunt bani prevăzuți în bugetul local al orașului Eforie, Primăria și-a dorit să intre în posesia grădinilor. “Nu cred. Decizia CJC-ului a fost luată în urma unor discuții purtate, ne-au întrebat dacă ni le predau sau nu, dacă le dorim. Și noi le dorim. Momentan nu avem bani prevăzuți în buget. Noi le-am cerut pe toate”, a precizat, pentru “Replica”, Robert Șerban, primarul orașului.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai dreptate! Noi nu contam! Doar Nordul conteaza acum!
0
1
O sa ma plangeti dupa ani si ani Nu mai vreau primar vreau sa fiu fericit
2
0
ori suneti lingai de-ai lui brailou sau prosti ce a facut brailoiu asta in Eforie ?doar a furat si distrus tot ce s-a putut Nici un primar n-a facut nimic doar gauri in buget si si-au umplut sacii lor .Daca tot se vaita Robert - din LasFierbinti perfect- ca brailoiu a lasat gauri mari in buget adu mai curtea de conturi -toti sunt pe japca -ti se face scarba cand vezi satul Eforie ,Tuzla si 23 sunt parfum
2
3
Ti-a trebuit un an sa iti dai seama ca Brailoiu chiar se zbatea pentru Eforie? Ati votat ca niste zmei! Traiti-va basmul!
4
3
Eforie arata infiorator! Primarul asta exista?incepe sa ne para rau de Brailoiu!
7
2
sa vedem ce face primarul Eforie cu ele? poate vor deveni proptietati ale acoalitiilor lui Crusoveanu, Avatavu, Hutuca sau chiar el pe alte nume!
6
2
Maine o sa fie date pt.constructia unor hoteluri in Eforie nu se stie cuvanrul PARC VERDE.
5
1
Domnule primar trage in P..A mea curent in proiect 12 eforie sud.........cat despre ruinele fostelor gradini de vara dute pe la hotelieri si cerseste si tu niste lovele daca vrea turistu sa vada niste filme indiene
5
1
O sa se aleaga praful si de astea...toata eforia a ajuns o paragina cu hotul de dinainte si incapabilul primar de acum
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369