REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Călin Popescu Tăriceanu președintele Senatului:

Călin Popescu Tăriceanu președintele Senatului:

Replica API 9 martie 2017 | 00:00 196

"În România, până la alegerile din 11 decembrie au avut o influență grea de tot, forțe oculte, forțe nelegitime care au intrat în jocul politic de care, din păcate, președintele s-a folosit și pare să dorească să se folosească în continuare. Deci, dacă președintele are o altă agendă, dacă președintele vrea cu orice preț să continue războiul pe care l-a anunțat la adresa actualei coaliții de guvernare, nu mă miră ca să existe astfel de încercări..."

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un penal care se va duce la puscarie curand, iar guvernul lor, cu programul de kkt, nesustenqbil, se va duce si el...niste inconstienti
9
0
mocirla .... mocirla si la propriu si la figura adus de alta mocirla bagale-as la tonti ceva pe gat sa-i satur de idioti ce sant; Parca au spus ca pleaca ? cand ? vor poate sa-i ajutam noi sa plece ? Idiotii ce si-au triplat salariile iar la popor knci bagaleas pula pe gat !
9
0
Soiosii aia pedelistoizi si USR-ul,impreuna cu niste bezmetici de propagandisti cu minte de cocalari nazisti nu concept ca au pierdut alegerile si chelalaie. E simplu. Iohannis,un om simplu de felul lui,este dus de nas de niste sfatuitori ageamii sau rau intentionati,de aia o si da cu mucii in fasole. Cine critica?! Niste unii care au facut praf totul si au adus tara in lumina ridicolului international. Ce pana mea au facut bine cei de pana acum? Vrei sa demonstrezi ca esti bun,adu argumente ,nu critica asa cum fac burtosii betivi privind la fotbalistii care alearga.
1
12
Agenturili straine,bata-le vina.Daca dintr-o intamplare PSD-ul il ejaculeaza pe Tariceanu el si partiduletul lui intra in istorie in 24 ore.In fond,Tariceanu si partiduletul lui este aripa dura a PSD-ului.Tariceanu este razboinicul luminii,insarcinatul cu afacerile murdare din PSD.
12
1
nu exista nici un raxboi la adresa actualei coalitii de guvernare, numai ca oamenii s-au convins cu ce lichele au de a face, nu le surade nici rusia, nici china sau dumnezeu mai stie ca aveti in cap, un lucru este cert : ati pornit pe un topogan la vale, nu stiti pe unde sa mai scoateti camasa, fiecare se trezeste promitand marea cu sarea marind salarii, absolut totul, altul, in speta soferul serban nicolae gratiind pe toata lumea, dand liber la furat cu legea in mana. Agenda presedintelui este una corecta, aceea de a apara poporul si tara de niste bezmetici ca voi care nu inteleg nici ei ce
12
1
TOT DE FORTE OCULTE MAI VORBEA CINEVA SI SA DUS!! PRIVITIVA IN OGLINDA SI SA NE SPUNETI CE VEDETI ???
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367