REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Călugăr din Constanța, LOVIT și LEGAT de trei infractori mascați

Călugăr din Constanța, LOVIT și LEGAT de trei infractori mascați

Replica API 11 mai 2017 | 14:04 466

foto: heraldsun.com.au

Clipe cumplite pentru un călugăr din Constanța! În timp ce se afla la un schit aflat în construcție, situat în extravilanul municipiului, s-a trezit cu 3 indivizi peste el, care purtau măști și mănuși. Aceștia l-au lovit și apoi l-au legat, după care au "operat" în voie. Totul s-a petrecut în februarie, iar acum a fost prins unul dintre suspecți.

Schitul Sfânta Treime, care aparține de Arhiepiscopia Tomisului, este situat în extravilanul municipiului Constanța, la un kilometru în plin câmp în zona de N-E a zonei industriale, începând de la piciorul podului Constanța - Cumpăna. Victima, care este călugăr, se afla acolo. Ea este din Ialomița, dar stă la schit, chiar dacă este în construcție, având pusă la dispoziție o baracă. Un fel de om bun la toate, având în vedere că el asigura și paza locului. Însă, într-o noapte din februarie, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. În jurul orei 22.00, trei indivizi au dat buzna peste călugăr, l-au lovit, legat și apoi au furat două telefoane mobile și niște documente. Astfel, urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de tâlhărie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, l-au depistat pe Gigi Marian Voiculescu, în vârstă de 23 de ani, din localitatea Poarta Albă – județul Constanța, bănuit de comiterea faptei. "Astfel, la data de 05.02.2017, tânărul în cauză, ajutat de doi complici, i-ar fi sustras, prin violență, unui bărbat din Constanța, două telefoane mobile și alte bunuri", potrivit anchetatorilor.

Prejudiciul de aproximativ 550 de lei a fost recuperat în proporție de 50% și predat persoanei vătămate.

Tânărul în cauză a fost reținut pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore și a fost introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, după care a fost prezentat, alături de cei doi complici, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Update: Gigi Marian Voiculescu a fost arestat pentru 30 de zile!

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Avem si noi ISLAMISTII NOSTRI. Or fi si talibani ceilalti? Eu zic ca politia sa apeleze la obama sa-i prinda ce pe binladen.
0
0
Baiatul asta, Voiculescu, are noroc: face puscarie acasa...
0
0
Locul manastirii...e ff bine ales, sa fie langa cele lumeshti, ca la Selgross Agigea, ca si calugarii sa nu duca lipsa de cele lumesti...fetitze, alcool...etc.
0
4
CRAP, CACAT, tot aia. Nume predestinat
2
2
Calugar pidosnic , o ardea cu cate trei odata . Un telefon era pentru shu-shu cu Spagoveanul si Tanasescul , iar celalalt pentru agatarea de handralai ...
5
9
construiesc in plin camp ca dupa ceva timpa sa se planga popalai ca nu au apa,curent,scurgere,vad comercial sau jacuzi
7
9
Gratiere ne trebuie ???
20
0
dar cum de avea calugarul 2 telefoane mobile ? bogati calugarii astia....interesant
6
19

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218