REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Camere video şi acces pe bază de cartele în Primăria Constanţa - DETALII

Camere video şi acces pe bază de cartele în Primăria Constanţa - DETALII

Replica API 25 aprilie 2017 | 00:00 255

sursa foto B365

Primăria municipiului Constanța intenționează, să achiziționeze un sistem de control acces cu cartele și pontaj și monitorizare video la sediul Primăriei municipiului Constanta situat în Bulevardul Tomis nr. 51, Constanța. Se solicită prezentarea unor soluții tehnice, astfel încât soluția oferită să reprezinte maximum beneficiilor pe care le poate obține autoritatea contractantă prin aplicarea soluției propuse. Propunerile pot fi trimise până la data de 28 aprilie. Precizăm că în luna februarie, municipalitatea a mai demarat o astfel de achiziție, însă cel mai probabil nu s-au primit oferte corespunzătoare.

Sistemul de control acces cu cartele și pontaj va conține: câte un cititor de carduri extern de proximitate pentru pontarea sosirii și cate un cititor de carduri intern de proximitate pentru pontarea plecării la fiecare intrare indicata pe planurile anexate (pentru condiții de interior); 6 uși x 2 cititoare – 12 cititoare, 2 buc. turnicheti intrare în sediu dotate cu câte 2 cititoare – 4 cititoare; gard separație pentru intrarea în instituție;1 cititor cartele la bariera parcării PMC; aplicație soft pentru gestionarea pontajelor generate de cititoarele de carduri (o licență tip server și un număr nelimitat de licențe utilizatori).

În camera IT situată la etajul 2 se vor instala următoarele: server pentru softul de control al accesului și pontaj; switch; patch panel; UPS; unitate ventilatoare; organizator de cabluri; unitate prize; aplicație soft pentru evidenta vizitatorilor (ora sosirii, ora plecării, compartimentul vizitat, etc.); monitorizarea sistemului se va efectua cu un numar nelimitat de calculatoare, iar conexiunile tcp/ ip ale modulelor vor ajunge în camera IT de la la etajul 2; calculator de pe care se vor înrola cardurile de proximitate prevazut cu cititor conectat prin USB; imprimantă emitere carduri. Sistemul de monitorizare video va conține la exterior patru camere video, iar la intertior zece camere video care vor fi distribuite astfel: 5 bucăți la parter, 2 la etaju 1, 2 la etajul 2 și o cameră video la etajul 3. De asemenea, sistemul de monitorizare va avea buton comandă barieră montat la biroul de informații aflat la intrarea în instituție; telecomanda barieră; monitor urmărire camere interior si exterior și recorder video de rețea.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o gramada de cucuoane din Primarie intaezie zi de zi, speram acum sa se faca pontajele corect, ce daca sunt din Primarie, dece trebuie sa intarzie??????
0
0
acum poate o vede si pe madam parpala de la etajul 1,cum sta doar 3-4 ore la birou si restul de ore il face strangand spaga...
0
0
Ati mers in zona veche a orasului sa vedeti cate cladiri urate sunt,priveliste dezamagitoare,cazinoul emblema orasului este o cladire de tot rasul,sa mai zic?Constructiile din tot orasul ne sufoca pur si simplu,simti ca nu mai ai loc nicaieri.Unde sunt umbrelele de la bancile din parcuri?
0
0
Domnu camere de filmat sunt in primarie peste tot daca nu ai avut ochi sa le vezi,dar cand vii si intrebi de ce stati cate opt in birou sau de ce nu merge programul mai repede la calc ti se raspunde ca nu este spatiu si nu sunt birouri.Cand urci la etj 1 te incanta,cand urci mai sus incepi sa fii dezamagit rau.Domnu primar mergeti in parc la tabacarie sa vedeti cum e parcul pt copii,in timp ce in bucuresti au parcuri frumoase si cu multa verdeata.Duminica nu poti respira in parc din cauza multimii de oameni de acolo.E trist sa vezi ca in ditamai orasul avem un parc mare.
0
0
De ce se tem cei din primarie de camere? La privat peste tot sunt camere, si se lucreaza pe salariu min pe ec. Voi psd ati facut aceste legi,nu noi. Va e frica sa nu fie vazuti mafiotii care va viziteaza des, sa nu se stie cine vine la voi? Daca nu sunteti corupti de ce va temeti de camere?
0
0
Camere video in intersectii cand montati ? Penalul de Mazare nu mai este primar sa-l vada lumea cu ce muiste umbla..
0
0
...aveti dreptate ...am fost intr-unul din sediile Primariei ...mai precis pe str Amzacea 13 si m-am ingrozit ce este acolo...mizeria de pe lume...asta este administratia europeana despre care se tot vorbeste ...asa ca ...sunt altele de rezolvat ...nu sisteme de urmarire si control...!!!
2
0
sa vedeti si voi cum era la Mangalia ,pe vremea tuciuriului de tusac.. psd nu dezminte..
0
0
Domnu primar ar trebui sa se ocupe de oras,de gropile din asfalt,de locurile de joaca etc.De cand a venit Decebal Fagadau la primarie angajatii vin la timp si nu mai e ca inainte dezordine in program.Dar sa fii controlat tot timpul nu face decat sa goneasca angajatii din sistem.Eu cred ca inainte sa controlezi, trebuie sa-ti respecti angajatii si sa fii si pt ei.Asa ar face un primar adevarat.Degeaba faci pt populatie daca pt angajati esti doar patron si atat.Toata lumea care vine in primarie se ingrozeste de dotarile de acolo,de birouri,de calculatoare vechi si altele.
2
0
Esti prost, sistemul se implementeaza pentru a controla angajatii Primariei care nu prea vin la timp la servici.
2
1
Are aprobare de la Palaz?
1
1
parca e palatul poporului, ba e instirutie publica nu i casa voastra alt contract alta furaciune.Mama voadtra de hoti ca nu stiti ce sa mai furati.
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920