REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Cătălin Moroşanu revine în ring pe 2 august la Superkombat Constanţa

Cătălin Moroşanu revine în ring pe 2 august la Superkombat Constanţa

Replica API 28 iulie 2014 | 00:00 75

Cel mai popular luptător român, Cătălin Moroşanu, va lupta în meciul serii la Superkombat World Grand Prix IV, în faţa grecului Giannis "Hercule" Stoforidis, evenimentul urmând să aibă loc sâmbătă, 2 august, în Sala Sporturilor din Constanţa. În total, şapte români sunt anunţaţi în programul galei transmise în direct la nivel internaţional în 90 de ţări.

Prezentă zilele acestea în România, vedeta din celebrul serial Baywatch, Erika Eleniak, a ajuns pe malul mării, acolo unde s-a ocupat şi de promovarea meciului vedetă dintre Moroşanu şi Stoforidis. De altfel, după ce a vizionat mai multe clipuri cu "Moartea din Carpaţi", actriţa americană îl consideră pe Moroşanu ideal pentru Hollywood. "Este un adevărat personaj, se poate adapta oricărei situaţii, asta înseamnă să fii un bun interpret. Am făcut şi eu 6 luni de box intensiv alături de antrenori cunoscuţi, dar Moroşanu este absolut senzaţional în ring. Are un stil inconfundabil. Am văzut că sunt mai multe nume de film în gală. Hercule, Dracul, Fiul lui Dracula, Monstrul. Cu siguranţă o voi urmări din America", a afirmat starul de la Hollywood.

Sebastian "Fiul lui Dracula" Ciobanu are o revanşă de luat în faţa fanilor şi promite că îl va învinge prin KO pe germano-rusul Nikolaj Falin, câştigătorul turneului de box Biggers Better Germania. Spaniolul Moises Baute se întoarce la Constanţa după ce luna trecută a reuşit să câştige piramida mondială, învingându-şi ambii adversari prin KO. Acum, celui poreclit Monstrul i se va opune Vlad "Dracul" Grigore, românul anunţând că îl va răzbuna pe Cristian Ristea, una dintre victimele spaniolului. "Nu îmi este teamă de el! Cu siguranţă, nu i se va mai spune Monstrul după acest meci. Îl voi demola!", a spus Vlad "Dracul", bodyguardul personal al Erikăi Eleniak pe perioada sejurului de la Bucureşti.

Doi români au şansa de a se califica în etapele finale ale sezonului Superkombat din acest an, Cristian Milea urmând să-l înfrunte pe turcul Cenik Cankurtaranoglu, iar Amansio Paraschiv va da piept cu spaniolul Jonay Risco. De asemenea, cel mai bine cotat sportiv din Constanţa, Alex Filip, îşi va face debutul în promoţia condusă de Eduard Irimia.

Biletele pentru evenimentul organizat în parteneriat cu Asociaţia Litoral Delta Dunării costă 30 de lei şi se găsesc începând de luni în toate magazinele Orange, Germanos, Domo şi Vodafone din toată ţara, dar şi la Sala Sporturilor.

Programată să înceapă de la ora 21:00, gala Superkombat va fi transmisă în România de Sport.ro, iar la nivel internaţional de Eurosport.

Superkombat WGP IV Constanţa, programul galei:

Super-fight - Categoria mijlocie (-77 kg)

Alex Filip (România) vs TBA (To Be Announced)

2. Super-fight - Categoria mijlocie (-71 kg)

Alexandru Popescu (România) vs Claudiu Bădoi (România)

3. Meci eliminatoriu - Categoria mijlocie (-71 kg)

Jonay Risco (Spania) vs Amansio Paraschiv (România)

4. Meci eliminatoriu - Categoria mijlocie (-71 kg)

Cristian Milea (România) vs Cenik Cankurtaranoglu (Turcia)

5. Super-fight - Categoria Super Cruiserweight (-95 kg)

Moises Baute (Spania) vs Vlad "Dracul" Grigore (România)

6. Super-fight - Categoria Super cruiserweight (-95 kg)

Sebastian Ciobanu (România) vs Nikolaj Falin (Germania)

7. Super-fight - Categoria (+96 kg)

Giannis Stoforidis (Grecia) vs Cătălin Moroşanu (România)

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367