REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Cazul fetiţei care a murit după ce a căzut de la etajul unui bloc. Oamenii cu suflet au sărit în ajutorul mamei

Cazul fetiţei care a murit după ce a căzut de la etajul unui bloc. Oamenii cu suflet au sărit în ajutorul mamei

Replica API 3 decembrie 2016 | 21:32 251

Tragedie fără margini în familia fetiței care a murit după ce a căzut de la etajul unei clădiri aflată în construcție! Mama Roxanei este sfâșiată de durere, iar cum o problemă nu vine niciodată singură, femeia are nevoie de bani pentru a reuși să-și înmormânteze fetița.

"Copilul conta cel mai mult. Mi-au mai trimis oamenii, m-au mai ajutat. Locul de veci pentru fetiță mi l-a donat o femeie în Cimitirul Viile Noi. Urmează ca aceasta să ia legătura cu mine, mi-a spus că va plăti tot ce este nevoie ca să nu am probleme. Aseară am reușit să-i scot trupul de la morgă. Am stabilit ca mâine să fie înmormântată, dar asta depinde dacă reușesc să rezolv totul. Mai am nevoie de bani și pentru mașina mortuară", a precizat Luminița Mangir, mama fetiței.

În urma articolului publicat pe site-ul Replica, reprezentanții Arimex Comexim 2000 SRL s-au arătat dispuși să o ajute pe mama îndurerată. "Am hotărât să suportăm noi cheltuielile legate de această tristă acțiune. Și am trimis toți banii de care avea nevoie. Dacă putem să facem bine, trebuie să facem bine", a precizat, pentru Replica, Petre Preda, reprezentantul societății.

Amintim că o minoră de 12 ani și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic, în timp ce se juca! Roxana Maria T. provenea dintr-o familie cu probleme financiare, iar în cursul zilei de 30 noiembrie anul curent se juca pe strada Steagului din municipiu. Nu se știe ce căuta în interiorul unui bloc aflat în construcție, aflat la numărul 56, însă cert este că fata se urcase până la etajul cinci. Într-un moment de neatenție, aceasta a căzut în interiorul clădirii, impactul cu solul fiind atât de puternic, încât leziunile suferite au fost incompatibile cu viața.

Cei aflați la fața locului au sunat la 112, ajungând imediat un echipaj SMURD C cu medic. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru minoră, constatâdu-i-se decesul. Trupul neînsuflețit a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei. Întrucât copila nu era supravegheată și clar nu avea ce căuta în acel loc, oamenii legii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă. Cercetările continuă. Potrivit unor copii din zonă, Roxana se juca alături alți minori.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614