REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Cazul REVOLTĂTOR cu minora pusă să cerşească pe Facebook s-a lăsat cu trimiteri în judecată

Cazul REVOLTĂTOR cu minora pusă să cerşească pe Facebook s-a lăsat cu trimiteri în judecată

Replica API 22 iunie 2017 | 00:09 535

Minora care a devenit mamă

Minora care a devenit mamă

Valentin Truţă a fost trimis în judecată pentru act sexual cu minor, dosarul fiind înregistrat la Judecătoria Constanţa pe 19.06.2017. Potrivit informaţiilor noastre este vorba despre cazul femeii din Valu lui Traian, Magda Elena Alexandroaie, care cerşea pe Facebook, iar când primea bunuri le vindea. În plus, şi-a lăsat fata de 15 ani să întreţină relaţii sexuale cu un bărbat (cel trimis acum în judecată), copila născând o fetiţă în 2015. Şi ce credeţi că făcea apoi? Cerşea, din nou, pe Facebook.

Amintim că „povestea” familiei Alexandroaie a fost făcută publică în 2014, când fata de 15 ani cerea ajutor pe Facebook, menţionând că ea şi cei 4 fraţi duc un trai de azi pe mâine, într-o casă închiriată, în Valu lui Traian. Presa centrală a mediatizat situaţia, oamenii începând să se mobilizeze. Astfel, familia a primit bani în cont, circa 2.000 de lei, haine, alimente, aparatură electronică, electrocasnică şi mobilă. Primăria le-a şi făcut actele pentru a beneficia de ajutor social şi, dacă mama îşi găsea şi un loc de muncă probabil că viaţa lor putea fi una în regulă.

Numai că, la scurt timp, alte detalii ieşeau la iveală şi, în martie 2015, „Replica” dădea lucrurile pe faţă. Cel mai mare dintre copii, respectiv fata de 15 ani, era însărcinată, speculându-se atunci că tatăl copilului ar fi concubinul viitoarei bunici, adică al Magdei Elena Alexăndroaie, fostă Gheorghe, de loc din Ciocârlia. Acest lucru nu a fost confirmat, vecinii spunând că, de fapt, tânărul de 21 de ani a fost încă de la bun început iubitul fetei iar mama acesteia a încurajat relaţia. La acea dată a început o anchetă, fata a fost dusă la Medicina Legală, stabilindu-se evoluţia sarcinii. Poliţiştii au declanşat o anchetă asupra faptei.

De asemenea, menţionăm că, în 2011, Magda şi-a pierdut toţi cei 5 copii, ei fiind luaţi de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa. Ulterior, după ce Magda a făcut dovada că are un venit stabil, minorii s-au întors la domiciliu. Dar minunea nu a durat şi, la scurt timp, femeia a renunţat la serviciu, dacă tot i-au venit „bancomatele” acasă. Aşa se face că a vândut toate bunurile primite pentru cafele şi ţigări, poate şi câte ceva de-ale gurii. La scurt timp, minora a născut o fetiţă.

Liliana CHIRU

Citeşte şi:

http://www.replicaonline.ro/revoltator-mama-minorei-insarcinate-la-15-ani-cere-bani-pe-facebook-in-timp-ce-copiii-cersesc-in-strada-229468/

http://www.replicaonline.ro/fetita-din-valu-lasata-insarcinata-de-concubinul-mamei-femeia-care-primeste-ajutoare-umanitare-pentru-copiii-ei-spune-ca-si-a-dat-acordul-211584/

http://www.replicaonline.ro/a-inceput-cercetarea-penala-in-cazul-femeii-din-valu-care-si-a-lasat-fiica-sa-faca-sex-cu-concubinul-212071/

http://www.replicaonline.ro/minora-din-valu-lui-traian-a-fost-dusa-la-medicina-legala-este-insarcinata-in-6-luni-212232/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cate nu fac copii in adoelscenta si ii abandoenaza prin spitale sau ghene de gunoi, femeia asta asa cum e ea isi tine toti copiii langa ea si isi ingrijeste si nepoata nu a dat o la orfelinat. Pacat de copiii care se nasc cand familia e saraca dar macar nu i-a pus in carca societatii. Cien vrea da cine nu, nu. Nu a furat nu a talharit. cred ca cei de la ziar aveti ceva cu femeia asta.
3
4
Cand dam de pomana acestor putori incurajam lenea si hotia! Deci, o parte din vina pentru situatia aceasta o au si cei care au promovat acest caz si au incurajat pomana fara discernamant. Cand dai fara sa te intereseze cui dai, nu ajuti, ci sustii hotia si lenea.
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614