REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ce-a pătimit un ardelean venit în vacanţă la Eforie!

Ce-a pătimit un ardelean venit în vacanţă la Eforie!

Replica API 1 august 2014 | 00:00 221

Subsemnatul Florin I. Bojor din Bistriţa am avut bucuria de a petrece în calitate de turist câteva zile în comunitatea pe care o administraţi - aşa începe o postare a unui ardelean, în atenţia administraţiei locale din Eforie.

"În cursul zilei de 20 iulie 2014 am oprit pe Bulevardul Tudor Vladimirescu din Eforie Nord, căci nu existau locuri de parcare libere în zonă. Subliniez faptul că am străbătut toate străduţele din jurul plajei însă totul era ocupat. Alături de mine au parcat în locul în care poliţia spune că oprirea era interzisă şi multe alte vehicule", relatează ardeleanul, care continuă: "Aici, în conformitate cu presupusa greşeală comisă am fost sancţionat contravenţional de către agentul constatator Şteflea Mihai (legitimaţie nr. 135). M-am deplasat de urgenţă la sediul Poliţiei Locale din Eforie Sud şi am rugat agentul respectiv să mă ierte, căci îmi recunosc posibila greşeală şi în ultimii ani n-am primit nicio amendă în România, prin urmare, îl rugam să-mi acorde un avertisment. Răspunsul poliţiei locale a fost tranşant: amendă! Cu o înverşunare aprigă din partea poliţistului Şteflea Mihai, pe loc mi s-a făcut procesul verbal şi am achitat amenda (...) Ulterior, uitându-mă pe hartă am observat că nu există nici o stradă Dezrobirii în Eforie Nord, doar în Eforie Sud există o stradă cu acest nume, însă eu nu am fost niciodată pe acolo... Ceea ce înseamnă că am fost greşit sancţionat...".

"În cursul zilei am rămas mirat că pe Bulevardul 23 August din Eforie Nord, pe partea pe care oprirea este interzisă era plin de maşini cu numere în special de Constanţa. Chiar mai mult în seara zilei am văzut o maşină a poliţiei locale care trecea pe stradă fără ca să vadă nimic. Aceeaşi situaţie era şi luni 21 iulie 2014. Maşini parcate pe oprirea interzisă care nu erau sancţionate...", mai spune bărbatul, care conchide: "Vă mulţumesc frumos şi aştept cu nerăbdare răspunsul domniilor voastre!".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614