REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Ce i-a transmis Constantin lui Grindeanu

Ce i-a transmis Constantin lui Grindeanu

Replica API 20 martie 2017 | 11:59 381

Vicepremierul Daniel Constantin, copreședinte ALDE, a declarat că a discutat cu premierul Sorin Grindeanu, duminică, și l-a asigurat că indiferent de cum vor evolua lucrurile în Alianța Liberalilor și Democraților "toți" colegii săi de partid vor susține în continuare Guvernul pe care acesta îl conduce.

"Eu am vrut să arăt și am vorbit astăzi în ședință (Delegația Permanentă a ALDE — n.r.) de un lucru. Nu țin, nu e mai importantă pentru mine funcția din Guvern decât principiile pe care le-am promovat până acum în politică și oamenii la care am ținut în politică. (...) Asta nu este pentru mine un capăt de țară, am fost în aceste funcții, mai am ocazia, probabil, în viitor, nu țin acum de toate aceste aspecte. (...) În această seară am discutat și cu domnul Grindeanu, l-am informat vizavi de ședința de astăzi (din ALDE — n.r.) și l-am asigurat că indiferent de ce se va întâmpla în ALDE, toată lumea, dar toată lumea și cei care îl susțin pe domnul Tăriceanu și cei care mă susțin pe mine, toți vom susține Guvernul Grindeanu", a declarat Daniel Constantin, duminică seară la Realitatea TV, conform Agerpres.

Referindu-se la situația creată în ALDE, el a adăugat că poziția pe care a avut-o în cadrul Delegației Permanente ține de "principii" și că, luni, unii dintre colegii alături de care a părăsit reuniunea liberalilor și democraților vor ataca în instanță modul cum a fost convocată ședința pe care a numit-o "simulacru de întâlnire", precum și decizia luată acolo a convocării unui congres al partidului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dle prim ministru,.nu va luati dupa tariceanu si constantin.Dvs.sunteti prim ministru si raspundeti pentru o guvernare reala si legala.Dupa dragnea sa nu va luati,acesta are interese personale pe care vrea sa i le rezolvati dvs.,coduceti guvernul dupa mintea dvs.,nu a celor trei.Pentru a nu depasi deficitul bugetar aproga prin OUG toatele legile speciale pentru pensii si salarii,desfiinteaza doctoratele,masteratele,redu la jumatate universitatile ,desfiinteaaza academia SRI OPREA,redu numarul de bugetari,dupa care deficitul bugetar va fi de zero la suta.Nu te imprumuta ptr.pensiilor si salar
1
0
Promit,castiga cu bpturile prostilor si apoi incep sa fure.Dupa aceea incep sa se certe intre ei si sa dea vina pe altii ca nu pot ,,guverna".
1
0
Daca nu va suparati, cine este acest Daniel Constantin? Nu cumva cel care-l pupa in fund pe Voiculescu si apoi, primul care i-a bagat cutitul in spate?
6
1
Care sunt principiile lui Daniel Constantin?As fi curios sa le aflu sau macar ceea ce numeste el principii.
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369