REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ce palmă pentru Corina Martin! CCINA se retrage din Asociația Litoral Delta Dunării

Ce palmă pentru Corina Martin! CCINA se retrage din Asociația Litoral Delta Dunării

Replica API 9 februarie 2016 | 00:22 348

Corina Martin: „Este o neînțelegere”

Corina Martin: „Este o neînțelegere”

Corina Martin

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa, membru fondator şi Vicepreşedinte al Asociaţiei de Promovare şi Dezvoltare Turistică Litoral-Delta Dunării, a luat decizia de a se retrage din această asociaţie. Decizia a survenit ca urmare a modului defectuos, inacceptabil, în care Corina Martin, preşedinte al Asociaţiei, a acţionat în ultima perioadă, culminând, recent, cu iniţiativele de promovare a ofertei turistice a litoralului românesc pe piata Federaţiei Ruse, fără a se consulta în mod real cu hotelierii de pe litoral şi fără a avea mandatul acestora de a negocia tarife şi pachete de servicii turistice promoţionale adresate tur-operatorilor de pe această piaţă, susţin reprezentanţii CCINA.

CCINA Constanţa a susţinut înfiinţarea asociaţiei şi a sprijinit derularea multora dintre activităţile iniţiate şi derulate de aceasta, de-a lungul anilor şi a apreciat, inclusiv public, eforturile pe care Corina Martin le-a depus şi realizările remarcabile ale asociaţiei, din ultimii ani. Dar, în special în ultima perioadă, Corina Martin a luat majoritatea deciziilor în nume propriu, fără a se consulta şi a avea aprobarea din partea organului de conducere colectivă al Asociaţiei Litoral-Delta Dunării (Consiliul director) pentru activităţile şi acţiunile pe care le-a desfăşurat în numele Asociaţiei, spun reprezentanții CCINA.

„Asociația Litoral a obţinut rezultate remarcabile în promovarea turistică a litoralului românesc şi a Deltei Dunării, dar nu putem să mai acceptam, în continuare, modalitatea în care această organizaţie este condusă, pentru că nu reprezintă în mod corespunzător interesele întreprinzătorilor de pe litoralul românesc. Într-o perioadă în care promovarea turistică a litoralului suferă de o acută lipsă de finanţare din fonduri guvernamentale, în loc să depună eforturi de colaboare strânsă cu conducerea Autorităţii Naţionale pentru Turism, pentru găsirea de soluţii de identificare a unor acţiuni comune de promovare a litoralului şi a Deltei Dunării, orgolii personale au determinat-o pe doamna Corina Martin să aibă doar atitudini critice la adresa conducerii ANT şi a Ministerului căruia ANT i se subordonează. Considerăm că este nevoie de o schimbare în modul în care este condusă Asociaţia Litoral-Delta Dunării şi asteptăm, urgent, un punct de vedere al conducerii Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT), din parte căreia dna Martin este desemnată să facă parte în Asociaţia Litoral, precum şi măsuri de schimbare radicală a modului în care acţionează şi comunică Preşedintele acestei asociaţii'' transmit reprezenții CCINA.

Corina Martin, aflată în aceste zile la Târgul de Promovare Turistică de la Tel Aviv, susține că este o neînțelere.

''Noi avem o colaborare foarte bună de nouă ani și cred că este undeva o neînțelegere pentru că la Moscova am fost în numele Federației Asociațiilor de Promovare și însoțită de vicepreședintele Asociației Litoral Delta Dunării, care a avut de fapt acest proiect și această idee. Este o problemă de comunicare, altfel nu îmi explic. Țin să precizez că am avut o relație foarte bună și avem încă o relație foarte bună cu Camera de Comerț de nouă ani. Până acum nu am avut niciodată nici o divergență și în mod sigur este o neînțelegere datorată problemelor de interpretare care au apărut în ultimele zile, legate de problema cu Rusia'', a declarat, pentru Replica de Constanţa, Corina Martin.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367