REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ce program au băncile a doua zi de Paşti - unde găsiţi unităţi deschise şi ce operaţiuni puteţi efectua

Ce program au băncile a doua zi de Paşti - unde găsiţi unităţi deschise şi ce operaţiuni puteţi efectua

Replica API 21 aprilie 2014 | 00:00 1968

Băncile nu vor fi deschise luni, însă excepţie vor face unităţile situate în incinta centrelor comerciale, întrucât mai multe mall-uri şi hypermarket-uri vor fi deschise şi de Paşte.

Astfel, Banca Comercială Română anunţă că unităţile teritoriale de retail şi centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul pe 21 aprilie a.c. "BCR a luat toate măsurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clienţii băncii. Totodată, va fi asigurată şi alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) şi a maşinilor multifuncţionale (MFM) ce vor fi permanent la dispoziţia clienţilor, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, inclusiv sărbătorile legale. În această perioadă, deţinătorii de carduri BCR vor putea face plăţi la oricare dintre comercianţii care acceptă carduri, iar serviciul de Asistenţă de urgenţă pentru deţinătorii de carduri va fi disponibil 24 de ore din 24, ca de obicei", se precizează într-un comunicat emis de bancă.

Unităţile Banca Românească vor fi închise până pe 21 aprilie a.c. Din 22 aprilie programul de lucru cu clienţii este cel normal, respectiv între orele 09.00-16.30, se arată în comunicatul emis de instituţie.

UniCredit Ţiriac nu va desfăşura activităţi a doua zi de Paşte şi, potrivit instituţiei, nici pe data de 1 mai a.c. Însă, Info Center-ul băncii va fi disponibil. Nici la Volksbank unităţile nu vor fi deschise luni. Toate unităţile vor avea program normal de lucru cu publicul, de la 09.00 la 17.30, pe 22 aprilie, se arată în informarea emisă de Volksbank.

Unităţile Banca Transilvania sunt închise pe 21 aprilie, însă fac excepţie pe 21 aprilie două puncte din Moldova, punctul de lucru BT Arena City Mall Bacău (program 12.00 - 21.00) şi punctul de lucru BT Carrefour Focşani (program 09.00-21.00). De asemenea, modalităţile alternative de plată/tranzacţii pe care clienţii băncii le au la dispoziţie sunt următoarele: BT24 Internet Banking şi Mobile Banking, BT24 Facturi, bancomate, POS-uri, Facebook Payments (prin BT24 Internet Banking), tranzacţii prin SMS şi e-mail.

La OTP Bank, doar ziua de 21 aprilie este zi nebancară, atât pentru unităţile teritoriale, cât şi pentru Contact Center-ul OTP Bank România şi o situaţie asemănătoare este şi la Banca Comercială Carpatica, unde pe 21 aprilie nu desfăşoară program de lucru cu publicul. Însă, reţeaua de ATM-uri a băncii va funcţiona pe toată perioada sărbătorilor pascale, iar clienţii băncii vor avea acces permanent la serviciile financiare şi prin intermediul BCC e-Smart - serviciul de Internet Banking. Totodată, deţinătorii de carduri Carpatica vor putea efectua plăţi la oricare dintre comercianţii care acceptă carduri.

La Raiffeisen, unităţile teritoriale ale băncii nu vor funcţiona pe 21 aprilie a.c., cu excepţia agenţiilor băncii din mall-uri şi hipermarket-uri. De asemenea, departamentul Servicii Clienţi asigură asistenţă permanentă pentru carduri, Raiffeisen Online, Smart Mobile,SmartTel, clienţi de top şi FWR.

Nici la BRD nu se va lucra pe 21 aprilie, unităţile nu vor avea program de lucru cu clienţii, cu excepţia sediului de la City Park Mall, care va fi deschis luni, 21 aprilie, între orele 10:00 - 21:00. De asemenea, face excepţie şi agenţia Aeroport Henri Coandă - birou Visa Tax, iar agenţiile Bran şi Poiana Braşov vor avea program de lucru luni, 21 aprilie, între orele 10:00 - 14:00. Contact Center-ul BRD va funcţiona pe perioada sărbătorilor pascale după următorul program: luni vor fi disponibile opţiunile automate de consultare sold/operaţiuni şi serviciile de urgenţă dedicate posesorilor de carduri şi utilizatorilor Multix/BRD@ffice.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614