REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ce se întâmplă la Orange? Clienții se plâng că nu pot fi sunați

Ce se întâmplă la Orange? Clienții se plâng că nu pot fi sunați

Replica API 11 iunie 2017 | 23:11 2870

Mai mulți clienți care folosesc serviciile de telefonie mobilă de la Orange se plâng că de câteva zile nu reușesc să primească apeluri, doar să sune ei alte persoane. Acest lucru se întâmplă în contextul în care cineva încearcă să îi sune intră mesajul automat ca și cum telefonul ar fi deconectat sau închis.

Tot mai multe persoane s-au lovit de această problemă în ultimele zile, lucru care îi deranjează pe clienți căci pot întâmpina probleme la serviciu sau în grupurile de prieteni.

Cea mai des întâlnită problemă este că nu pot primi apeluri, sub nicio formă, multe persoane intrând în panică neștiind de ce cei apropiați au telefoanele închise. "Primesc SMS-uri că am telefonul închis de la prieteni și nu este așa. Eram afară și puneam prietenii să mă sune și intra robotul că e închis, eu cu telefonul în mână și cu el pornit. Mai mult, uneori reușea cineva să mă apeleze, dar dacă încerca iar imediat, tot așa făcea. Nu știu care e problema", a spus un tânăr constănțean. Alte persoane nu și-au dat seama decât după ce rudele încercau să dea de ei. O clientă a povestit cum a mama soțului ei a sunat-o că nu reușește să dea de bărbat și a plecat la drum și are telefonul închis. A încercat și soția să îl sune si degeaba, iar la scurt timp el i-a dat mesaj că a ajuns să o ia de la serviciu. Bărbatul nu a avut telefonul închis. La fel a pățit și ea, tot clientă Orange, când o colegă a încercat să o apelze, dar degeaba, intra robotul direct.

Problema pare să se rezolve singură. "Mi-a revenit după o seară. Nu înțeleg, dar observ că nu sunt singurul caz. Mai am cunoștințe care la fel pățesc și sunt șanse să nu fie neapărat rețeaua mobilă, ci poate chiar telefoanele, dar nu mă pricep", a spus un client.

UPDATE

Reprezentanții Orange au explicat că se lucrează la releuri pentru lansarea rețelei 5G și problema ar fi de la 4G. Astfel, abonații care întâmpină astfel de probleme ar trebui să treacă pe 3G pentru a nu mai întâmpina probleme.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
prostilor,trebuie sa va schimbati cartela
1
0
Cum fac sa ma sune tineva
0
0
Sant plecata din tara nu pot apela nu ma poate apela nimeni,am activat cartela cu optiunea de 10 euro in roming e activ pana in 24 oct.Ce se intampla???
0
0
La cartela SIM orange. Mi-am facut reincarcarea dar cei 5 Euro au disparut. Este a doua oara. O sa fac reclamatie la OPC. Desi am indoieli ca voi rezolva ceva.
0
0
Acelasi lucru s-a intamplat si cu Vodafone acum cateva zile
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367