REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Ce spune patronul terasei Cleopatra, fostul consilier Chirondojan, despre controlul celor de la ANPC

Ce spune patronul terasei Cleopatra, fostul consilier Chirondojan, despre controlul celor de la ANPC

Replica API 25 august 2016 | 00:59 1355

Punct de vedere, transmis de fostul consilier local VAsile Chirondojan, patronul Complexului Cleopatra:

Dorim să aducem la cunoştinţă publicului faptul că în urmă controlului efectuat săptămâna trecută la Complexul Cleopatra din staţiunea Mamaia, au fost luate măsuri rapide de remediere a deficienţelor constatate de către inspectorii de la Protecţia Consumatorului.

Menţionăm că în urmă controlului OPC, nu am fost sancţionaţi prin închiderea temporară a activităţii, fiind luate doar măsuri de relocare a unor produse alimentare,conform indicaţiilor inspectorilor constatatori.

Administratorul şi proprietarul Complexului Cleopatra - Vasile Chirondojan a precizat următoarele : ,,Au existat unele probleme legate de depozitarea unor produse alimentare,datorate neatenţiei şi lipsei de experienţă a unei angajate sezoniere , însă acestea au fost remediate urgent ,chiar în ziua constatării OPC-ului.

Doresc pe această cale să-i asigur pe clienţii noştrii ,că nu vor mai există astfel de probleme de organizare ,precizînd că mă voi implică personal în desfăşurarea activităţii complexului pe care îl deţin.

Angajaţii mei cunosc faptul că eu-personal stau permanent în cadrul Complexului Cleopatra,supraveghind îndeaproape orice activitate desfăşurată ,indiferent că este vorba de comerţ, ambianţa şi divertisment sau pregătirea şi servirea alimentelor proaspete către consumatori.

Nu m-am jucat niciodată cu sănătatea clienţilor noştrii ,aşa că îi asigur de calitatea produselor oferite şi de profesionalismul angajaţilor mei.

Doresc să precizez că nu am apelat niciodată la relaţiile mele politice,economice sau sociale pentru activitatea Complexului Cleopatra ,lucru ce se poate verifică în arhivele mediatice locale.Am dorit acest drept la replică din respect faţă de consumatorii noştrii ,faţă de care mă simt responsabil.” Menționăm că propietarul terasei a afirmat că s-a oprit activitatea locației din propria s-a inițiativă de la orele 20:00 până la orele 04:00 pentru a se face curățenie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218