REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Ce spune PSD Constanţa despre foştii aliaţi liberali: Înainte de turul 2, vom încerca să refacem USL, cu partidul lui Tăriceanu

Ce spune PSD Constanţa despre foştii aliaţi liberali: Înainte de turul 2, vom încerca să refacem USL, cu partidul lui Tăriceanu

Replica API 31 octombrie 2014 | 00:38 166

În plus, ce părere au despre adversarii din PDL

În plus, ce părere au despre adversarii din PDL

Radu Babuş, Nicolae Moga şi Decebal Făgădău

PSD va încerca să refacă USL, dar de data aceasta alături de Călin Popescu Tăriceanu şi al său Partid Liberal Reformator (PLR), spun social-democraţii constănţeni, care recunosc însă că nu se pot dezice nici de ceilalţi liberali, prin prisma relaţiilor de prietenie.

„Înainte de turul 2, vom încerca să refacem USL, cu cei de la PLR. Dacă Tăriceanu accede în turul 2, vom avea o campanie aşa cum nu aţi mai văzut niciodată, extraordinar de liniştită. AU mai rămas şi liberali adevăraţi, care vor să participe la guvernare”, a declarat ieri senatorul Nicolae Moga, şeful de campanie al PSD Constanţa. Pe de altă parte, pacifist cum e ştiut, Moga a spus că nu poate vorbi de duşmănii nici cu foştii aliaţi sau adversarii de la PDL. „Eu nu pot să mă dezic din cauza politicii de prietenia mea cu Haşotti, aşa cum nu pot să mă dezic de relaţia de colegialitate cu Chiru. Să ştiţi că am vorbit la telefon, în campania aceasta, chiar şi cu Palaz, legat de nişte bannere. I-am dat şi premierului un sfat: prin ce transmitem, trebuie să arătăm oamenilor că nu mai vrem dezbinare şi război”, a mai spus Moga. Aceeaşi atitudine relaxată, pacifistă, a arătat-o şi viceprimarul Decebal Făgădău. „Am evitat orice agresare vizuală sau sonoră a constănţenilor, nu ne-aţi auzit cu goarne pe străzi. Am avut mesaje pozitive, de mândrie şi încredere. N-am vandalizat nici un panou, nu am rupt nici un afiş. Acest bun simţ, această eleganţă ne-a indus-o domnul Moga, a fost o premieră în România să pui la loc bannerul rupt al contracandidatului tău. Din punct de vedere politic, avem cel mai bun candidat, din punct de vedere organizatoric, avem cea mai bună echipă, aşteptăm şi cele mai bune rezultate”, a declarat Făgădău. Edilul a ţinut să răspundă şi criticilor care vorbeau despre o slăbire a PSD Constanţa: „Mai nou, toţi vorbesc despre PSD Constanţa ca despre un mort, vine ăla, pleacă ăla. Nu este cazul, suntem un partid extrem de puternic, nu coborâm urechea la zvonuri, suntem focusaţi doar pe campanie”, a mai spus Decebal Făgădău. Legat de foştii aliaţi liberali, viceprimarul Constanţei a identificat şi care este cea mai mare problemă a PNL-ului de acum: „Cea mai mare problemă a PNL este PDL. Ce a rămas din PDL strică PNL-ului orice relaţie pe care ar fi putut s-o aibă cu celelalte partide, cel puţin în Constanţa, unde există oameni cu care nu am putut face niciodată o echipă”. Făgădău a mai anunţat că PSD Constanţa nu se va dezice de Nicuşor Constantinescu, căruia i-a transmis urări de sănătate şi la mulţi, de ziua acestuia, „până instanţa, ca parte a unui sistem de drept, şi nu doar o parte a ei, îşi va spune ultimul cuvânt”.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218