REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

“Cel ales”, proiecţie specială la Constanţa

“Cel ales”, proiecţie specială la Constanţa

Replica API 27 aprilie 2015 | 16:51 184

În prezenţa actorului Nicodim Ungureanu

În prezenţa actorului Nicodim Ungureanu

“CEL ALES”, în regia lui Cristian Comeagă, va avea o proiecție specială la Constanța miercuri, 29 aprilie, de la ora 18:30, la cinema Cityplex – Tomis Mall. Publicul constănţean va avea ocazia să-l întâlnească şi să pună întrebări despre film actorului Nicodim Ungureanu.

“CEL ALES” este unul din cele zece filme cărora le-a fost acordată distincția “Rising Star Award” în competiția Canada International Film Festival 2015.

După cele 4 premii obținute la Los Angeles Cinema Festival of Hollywood, (premiul pentru cel mai bun film narativ și premiul pentru cel mai bun regizor, acordate producătorului și regizorului Cristian Comeagă, premiul pentru cea mai bună imagine, acordat directorului de imagine Gabriel Kosuth și premiul pentru cea mai bună muzică originală acordat compozitorului Marius Leftărache ), după includerea în selecția festivalului de la Tiburon și participarea la North Hollywood Cinefest, distincția obținută la Vancouver este a patra ocazie în care “CEL ALES” e remarcat pe continentul nord-american.

Dur și tensionat, filmul e presărat cu note comice, dar și cu accente tragice. Povestea are și o marcată conotație politică, acuzând răspicat existența unui grup de interese ocult, mai secret și mai puternic decât temuta Securitate, o “cupola” care, în opinia autorului, a controlat, controlează și va controla vietile tuturor.

Protagonistul filmului este Bogdan Stanoevici, care interpretează un personaj ce evoluează pe parcursul a mai mult de trei decenii, de la absolvirea liceului până în pragul senectuții. Alături de el, în alte roluri principale apar Laura Cosoi, Nicodim Ungureanu și Olimpia Melinte.

Multipremiat în Orașul Ingerilor și al Oscarurilor, “CEL ALES” este produs de Domino Film, distribuit de IntercomFilm Distribution.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218