REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Cel mai mare festival de la malul mării are loc în acest an la Tuzla

Cel mai mare festival de la malul mării are loc în acest an la Tuzla

Replica API 19 ianuarie 2017 | 00:22 579

Dakini Festival 2017 va fi cea mai mare petrecere în aer liber de pe litoral care se va întinde patru zile. Festivalul va avea loc pe plaja Tuzla unde vor fi amenajate trei scene, iar muzica va răsuna non-stop. La eveniment vor lua parte peste 100 de DJ-ei ce se bucură de prestigiu la nivel mondial. Pe cele trei scene vor evolua trei stiluri de muzică diferite și anume micro-house, psy-trance și chill. De asemenea, la eveniment vor lua parte spekeari din India și din Peru. Vor avea loc și ateliere de sănătate, arhitectură în cadrul cărora mai mulți studenți își vor prezenta proiectele și expozițiile. Întreg evenimentul va fi securizat iar lângă scene va fi amenajat și o zonă de camping.

O experiență unică, de 4 zile și nopți, eco-friendly - o societate ad-hoc constituită, în jurul atelierelor de artă și creație; yoga și muzică, care se desfășoară la Malul Mării Negre, în locul cunoscut drept Plaja Tuzla, Constanța, România, din 29 iunie până în 2 iulie 2017. 15 hectare din cea mai neatinsă, virgină și sălbatică plajă din Europa vor fi asaltate de petrecăreți. 100 de artiști vor performa pe cele 3 scene, respectiv: chill/live, micro-house și psy-trance. Festivalul Dakini s-a născut din dorința de a împărtăși participanților o abordare diferită asupra vieții, libertății de exprimare și manifestare, acceptare și toleranță; toți participanții bucurându-se pe intreaga durată a acestuia de experiențe inedite, la care se vor adăuga valorile transmise cât și bucuria de a petrece timp în sânul naturii, pe malul mării. Festivalul Dakini dorește sa îndrepte atenția participanților și către mediul înconjurător, oferind toate avantajele unui festival de mare anvergură: zonă de camping, yoga village, zonă de restaurante și baruri, zonă dedicată copiilor; zone de ateliere, parcare gratuită. Prețul biletelor este cuprins între 165 și 220 de lei. Taxa de campare rulotă este 65 de lei.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O intiativa cit se poate de proasta,cei care au gindit-o nu cunosc topografia locului si nici nu stiu ce-i asteapta .Nu exista drum de acces pentru autovehicole,daca aveti nesansa sa ploua ,o sa ramineti blocati ,nu exista locuri de parcare pentru mai mult de 30 de masini ,tare ma tem ca va fi un fiasco total cit despre protectia mediului ce sa mai spun,o sa fac o sesizare celui care este custodele zonei sa vedem ce parere are.
0
1
Concret...in perioada cand nu vei avea creierul nu iti va di pe ciclu. Citeste. Scrie..clar si mai ales CONCRET
3
0
In ce perioada mai concret va fi ??
1
4
Plaja Tuzal a ramas singurul tarm virgin de la Marea Neagra. Acum vor navali drogatii si betivii, cu muzica lor repetativa si idioata iar apa va fi plina de fecale si plaja va fi inundata de etnobotanice si gunoaie. Cine a avut ideea?? In toata vara trecuta nu s-a montat un WC, va inchipuiti ce mizerie va fi? Chiar totul se vinde?
12
1
Unde, fratilor? locuiesc in zona, acolo unde vor sa faca ei festival e o colonie de tigani si munti de gunoaie. Probabil ca sa ne facem de rusine
8
2
din cate stiu plaja Tuzla face parte din aria protejata Natura 2000, nu m-ar mira ca, pe ultima suta de metri, sa se trezeasca cu un refuz din partea autoritatilor de mediu, sa nu sperie cucuvelele
3
5
Nu cred asa ceva
0
2
Sleep well, Costinesti !
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369