REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Cerere în căsătorie inedită, la Constanța! A cerut-o de soție în fața delfinilor

Cerere în căsătorie inedită, la Constanța! A cerut-o de soție în fața delfinilor

Replica API 29 mai 2017 | 09:53 662

Un constănțean a ales să îi pună marea întrebare iubitei lui la Delfinariu, în timpul spectacolului de duminică, 28 mai. Tânărul a complotat alături de reprezentanții de la Complexul Muzeal de Științele Naturii din Constanța, care au filmat live pe Facebook toată cererea.

Scenariul a fost simplu. O minge cu care se juca un delfin avea inscripționat un mesaj, dar și numele unei persoane din public, mai exact, a viitoarei mirese. Ea și iubitul ei au fost chemați în fața publicului pentru a citi mesajul de pe minge. Tânăra a citit la microfon texul: „Vrei să fii soția mea?”, iar imediat iubitul acesteia s-a pus în genunchi și a scos inelul. Fata a zis da, iar publicul a aplăudat intens momentul care va rămâne în amintirea celor doi pentru tot restul vieții.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Felicitari Miky! Sa fiti sanatosi si sa va iubiti mult
0
1
un bou nare ce face
1
0
Si iata o zeama trista,daniel muiangiu,11:29,care zvacneste dintr-un orificiu si pune intrebari si tot el raspunde!!mda,o zeama trista dintr-un organ chinuit de viagra scumpa
1
0
Oameni mai ofticati ca romanii nu am vazut. A facut ceva penibil? Nu! Ce a facut el este foarte frumos si de bun gust, voi astia care comentati sunteti niste frustrati ca nevestele voastre au suta de kile lejer, cererea in casatorie ati facut-o undeva in bucataria garsonierei in care locuiti si singurele contacte pe care le aveti cu sotia sunt cele de stanga si de dreapta. Asa ca taceti in mortii vostri de tristi, saracii ce sunteti, unul mai prost ca altul. Daca erati zmei, trebuie sa comentati pe facebook ca sa va vada lumea, nu aici anonimilor.
3
2
De ce nu ma mira ? "Romanisme" cum ar spune cineva. Oarecum tipic frustratilor care isi traiesc viata in mediul online . Ce va deranjeaza acum o cerere in casatorie ? Pe mine sincer ma doare in cot. Am mai vazut si altele. Era unul cu elicopterul la un moment dat. Pe cine a deranjat ? Sincer sunteti penibil. Mie scarba !
6
1
Ptr22:01 Nu inteleg CE TREABA ai tu cu parintii celor ce au comentat?daca tu apreciezi kitch-ul,atunci sa se ,,mandreasca,, ai tai parinti! Fie la voi acolo! TREABA TA,ar fi sa te intelegi de ce spui despre mandria parintilor altora!multumim!
4
2
dupa ce a rodat.jumate de oras a gasit pacaliciul. Tipic de constanta.
3
2
Imi place ca primesc dislikeuri iar toate injuriile si comentariile de prisos iau likeuri. Spune mult despre ce ii poate capul romanului. Felicitari inca odata. P.S. Ce treaba are ce sa intamplat la colectiv cu cele intamplate pe zi?
2
4
Ptr21:24 Tu nu stii ca ,,MANDRIA,, nu foloseste la nimic?Cu ocazia nefericitei intamplari colectiv,am vazut multi parinti care ereau mandri de copiii lor pana atunci si apoi au dat-o in tanguiri!Mie nu-mi place nici cuvantul si nici semnificatia lui!comentariile,de iti sunt penibile,sunt ptr ca protagonistii au fost penibili si nu creativi!
5
1
Ce sa ziceti si voi acum? Felicitari pentru comentariile "bine gandite". Cred ca parintii sunt foarte mandri de voi.
1
5
Idiotule!..te au auzit delfinii.Daca pupi asa in cur o sa se futa
2
0
Vai ce impresionat sint.mi s-au miscat coaiele.
5
0
Asta ca sa se faca de cacat si mai tare cand o sa o prinda cu alta plua in gura
1
0
de cacat. un meduz si o meduza isi bagau limbi la peluza. .....n-am gasit alta rima.
8
0
Si,o copulatie,ceva,sa vada si delfinii cum si-o trag maimutele
5
0
Ati luat-o razna cu nuntile. Oriunde te uiti in Constanta numai belicosi care se insoara. Mai munceste cineva? Apropo, merita pitipoancele astea sa le luati de nevasta?
9
1
bine ca nu a luat delfinii cu el in elicopter si acolo sa o ceara .... ca sa depaseasca povestea aialalta de kkt
9
1
Circ ieftin, demn de Acasa TV cel mult.
12
1
trebuia ceruta de la o cioara.
6
1
Si delfinii ce-au zis,merita bascalia asta in fata lor!?
10
2
Bine ca nu i a cerut voie de la peste sa o ia de nevasta
9
1
IMI VINE SA VARS!
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920