REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Chirondojan, placaj la ÎPS Teodosie din cauza capelei din Mamaia: "Să nu facă producţie! Ne fac concurenţă, fiecare îşi păzeşte bostănăria"

Chirondojan, placaj la ÎPS Teodosie din cauza capelei din Mamaia: "Să nu facă producţie! Ne fac concurenţă, fiecare îşi păzeşte bostănăria"

Replica API 8 aprilie 2014 | 00:00 193

S-a speriat când a văzut că Arhiepiscopia îşi face brutărie în staţiune

S-a speriat când a văzut că Arhiepiscopia îşi face brutărie în staţiune

Consilierul local PSD Vasile Chirondojan a fost eroul unui episod amuzant în şedinţa de ieri a legislativului municipal, după ce a vociferat vehement la un proiect de hotărâre care permitea Arhiepiscopiei Tomisului să deschidă o brutărie în staţiunea Mamaia. Fostul antrenor şi patron de echipă de rugby, dar şi de afaceri în Mamaia, s-a speriat că anafura şi colacii bisericii îi vor lua lui pâinea de la gură, dar a fost în cele din urmă potolit de primar şi ceilalţi consilieri, care nu au scăpat apoi ocazia de a-l ironiza. "Să nu facă producţie, sunt acolo alimentare, ei ne fac acum concurenţă! Tinerii se duc la capelă să se însoare şi cumpără de acolo, în loc să... Ştiţi cum e, fiecare îşi păzeşte bostănăria, mai ales că eu reprezint staţiunea Mamaia. Şi aşa facem noi destule pomeni în Mamaia!", a răbufnit Chirondojan. După aceea, consilierul a aflat că brutăria arhiepiscopiei, care se va construi odată cu primul lăcaş de cult din Mamaia, nu va desfăşura activitate comercială, aspect stabilit clar în autorizaţia acordată de primărie. Potrivit primarului Radu Mazăre, brutăria bisericii va produce 2- 3.000 de pâini pe zi, care vor fi oferite persoanelor sărmane din oraş. După lămurirea situaţiei, au început să curgă şi ironiile asupra lui Chirondojan. "Nea Ţuţule, ţi-e frică că-ţi face concurenţă Înaltul?", l-a întrebat râzând viceprimarul Gabi Stan, în timp ce consilierul Valentin Ciorbea se întreba retoric: "Da - nea Ţuţu face şi lumânări în Mamaia?".

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367