REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Chiru candidează la Primăria Constanţa susţinut de Tăriceanu

Chiru candidează la Primăria Constanţa susţinut de Tăriceanu

Replica API 12 aprilie 2016 | 00:12 291

S-a rupt definitiv de PNL, după un scandal monstru cu Chiţac

S-a rupt definitiv de PNL, după un scandal monstru cu Chiţac

Christian Gigi Chiru

Refuzat de liberali în privinţa candidaturii la Primăria municipiului Constanţa, sub „pretextul” regulilor de integritate stabilite de partid pentru cei care intră în competiţia electorală, senatorul Christian Gigi Chiru pare să-şi fi găsit o altă cale. Conform surselor noastre, a negociat cu Călin Popescu Tăriceanu pentru a fi candidatul ALDE la Primăria Constanţa.

Potrivit informaţiilor de la acest moment, „deznodământul” relaţiei dintre Chiru şi PNL ar fi survenit după un scandal monstru între senator şi candidatul oficial al liberalilor la Primăria Constanţa, Vergil Chiţac. Se pare că Vergil Chiţac i-ar fi reproşat lui Christian Gigi Chiru o serie de lucruri, între care şi faptul că insistă să nu pună umărul la campania partidului, ba dimpotrivă, este angrenat în acţiunile de promovare a propriei persoane. Trimis „la plimbare” de Chiţac, Chiru s-a reorientat rapid, spre Tăriceanu. Ca o ironie a vieţii, pe plan judeţean, la ALDE şeful lui Chiru va fi senatorul Mircea Banias, cel cu care s-a războit, la un moment dat, pentru şefia PDL Constanţa. Şi, să nu uităm, Chiru i-a „luat” partidul lui Banias, care s-a refugiat la PC, în prezent ALDE. Din câte se pare, Mircea Banias va fi în continuare preşedintele organizaţiei judeţene, însă Chiru va primi şefia organizaţiei municipale a ALDE Constanţa. Contactat pe acest subiect, Chiru a transmis că momentan nu face declaraţii, dar că… va reveni el. În schimb, preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, a precizat că a aflat care este decizia lui Christian Gigi Chiru: „Este dorinţa dumnealui. Îşi doreşte neapărat să candideze la Primăria Constanţa, din câte înţeleg”.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218