REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Chiţac RECUNOAŞTE DESCHIS: e în război cu Dragomir!

Chiţac RECUNOAŞTE DESCHIS: e în război cu Dragomir!

Replica API 24 martie 2017 | 14:05 411

În ședința Biroului Politic Local PNL Constanța, din data de 22.03.2017, s-a pus în discuție stabilirea datei alegerilor privind conducerea Organizației Municipale.

În conformitate cu Statutul și Regulamentul PNL, Biroul Politic Local PNL Constanța s-a întrunit în cvorum. Prin votul majorității membrilor prezenți, s-au adoptat următoarele: convocarea Comitetul de Coordonare Local al Organizației Municipale PNL Constanța, în data de 08.04.2017, ora 11.00, la sala de conferințe a Hotelului Ibis, Constanța, unde vor avea loc alegerile pentru conducerea Organizației Municipale a PNL Constanța; convocatorul (lista membrilor PNL cu drept de vot, conform prevederilor statutare).

Menționăm că, în ședința Biroului Politic Județean PNL Constanța din data de, 19.03.2017 nu s-a ținut cont de amendamentul domnului președinte al Organizației Municipale Vergil Chițac și s-a stabilit data de 31.03.2017 ca data de alegeri a conducerii municipale. „Țin să precizez că data de 31 martie a fost stabilită de CODA (Comisia de Organizare și Desfășurare a Alegerilor) fără consultarea prealabilă a Organizației Municipale și consider că termenul impus este insuficient pentru organizarea alegerilor de la municipiu. Conform normelor interne, această consultare este obligatorie”, subliniază Vergil Chițac, președintele Organizației Municipale PNL Constanța.

Comunicatul transmis de Chiţac contrazice cele declarate de preşedintele organizaţiei judeţene, care susţine că alegerile pentru municipiu au fost stabilite pentru data de 31 martie. În fapt, disputa dintre Dragomir şi Chiţac este acum „pe faţă”. Dragomir i-a transmis lui Chiţac că în partid trebuie să fie disciplină, în timp ce Chiţac a vorbit despre faptul că este militar, dar că doreşte pace. Însă, dacă se vrea război... „domnul Dragomir a scos sabia, dar să fie sigur că eu voi băga ultimul sabia în teacă”, a declarat Chiţac.

C.C., A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe CHITAC spagarul nu il ia nimeni la puricar ...????
3
1
jigodia asta nici nu avenit bine si deja urmea-za ideile talanului incult, Atentie !
1
0
Pana cand PNL-ul nu se va debarasa de aceasta scarnavie dolofana, la pachet cu carnatul evazionist, lucrurile vor stationa in derizoriu.
3
0
Tipic romanesc:pe cine nu -l lasi sa moara , nu te lasa sa traiesti.Vergil trebuie sa indeplineasca ordinul pina la cap:distrugerea PNL.
4
0
Succes d-le Chitac.Pana la urma ADEVARUL invinge.Va garantez ca majoritatea liberalilor sunt alaturi de dvs.
6
1
Foarte bine CHITAC, nu te lasa invins de toti lingaii lui Dragomir! Tine-ne si pe noi la curent cu toate matrapazlacurile PNL Constanta si fa astfel inca un lucru bun pentru noi!
4
1
Dragomir a fost aliatul psd sia inchis ochii si a participat activ in cazul epurarilor din institutiile constantene inclusiv Anr..Rusine Dragomire!si eu solicit controlul averii acestui parazit!Rusine Autoritatii Navale..din 2012 e doar un subiect media de scandal si coruptie..
7
0
Cand a venit in pnl ,gheorghe dragomir avea doar o pereche de pantofi gauriti in talpa.Acum nu mai stie numarul la case ,masini, vile ,firme,etc.DNA ce parere aveti?
7
0
Daca gunoiul de Dragomir impune oamenii lui, s-a terminat totul.Incompetenta,oportunismul si prostia vor fi generalizate, iar dominatia psd va fi vesnica.Iar Constanta o zona din ce in ce mai izolata, din toate punctele de vedere.
8
1
doi antipatici nu au trecere la populatie nu au pe vino incoace sa ne lase.
7
0
Razboaiele cu acest gen de personaje se castiga usor, tragand apa dupa ele. E timpul ca PNL-ul local sa se debaraseze de acest buflei machiavelic, un adevarat gropar al filialei.
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102