REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Cine ar putea fi viitorul premier

Cine ar putea fi viitorul premier

Replica API 24 iunie 2017 | 00:44 432

Florin Georgescu, prim-viceguvernatorul BNR, şi Mihai Fifor, liderul grupului PSD din Senat, sunt propunerile lui Liviu Dragnea pentru funcția de premier, asta deși liderul PSD anunța miercuri că are patru variante de prim-ministru.

Potrivit unor surse citate de Mediafax, cele mai mari şanse de a fi nominalizat ca propunere de premier le-ar avea Florin Georgescu. De altfel, numele său a fost vehiculat și în decembrie 2016, când se purtau negocierile pentru formarea Guvernului ce a ajuns să fie condus de Grindeanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
temeiul legal al deciziilor lui dorneanu le stie penalul draknea, nu v-ati convins? O tara intreaga este ingenuncheata din cauza unor hoti, tradatori, puscariasi, mincinosi, mai precis alesii care ne conduc
2
0
Stie cineva temeiul legal al deciziilor interpretative prin care statueaza ccr.daca nu , inseamna ca suntem amanetati si noi si partenerii nostri externi nato ue etc
2
0
Mai boule, mai lasa-ne in pace cu fitele tale. Tu crezi ca poti sa ii prostesti chiar pe toti. La puscarie cu tine nenorocitului cu gasca ta cu tot si sa iei si pe nemernicii si pupincuristii tai de la CCR. Huuuooo.
4
0
Desi este buna ideea cu mamica lui Dragnea prim-ministru , din motive diverse , inclusiv de bagat si de scos ..., ma gandesc la Ciordache - Hot Nocturn , ca oricum stim ce pohtesc cu disperare Dragnea si ceata lui ...
4
0
Mai comunist nerecunoscator , vezi daca ma-ta nu a avortat la timp, acum ne sugi pula .
2
1
Liviule,dar de ce n-o pui PE mata ssu PE tac-tu premier si ASA esti cu familia,condamnatule,puscariasule,te elimina poporul ai rabdare,o sa ajungi sa faci curat la porcii lu traficantul de droguri ,fii_tu,
6
0
domnule penal dracnea, ai aflat ca dna Livia Stanciu CCR nu se supune dictaturii dumitale, cum nu ai reusit pana acum sa o inlocuiesti sau este in lucru? mare rusine cu ce se intampla la CCR, pres la dispozitiile unui penal, pana cand?
4
2
poate asa scapa de puscarie ! si sa o bage la puscarie pe kiovesi ce a ascuns dosarele de coruptie grele ale cretinul;ui de base si tonta, videanu si berceanu, boc si oprea, costi iacov si n. n. multimiliardari in Eu , iar poporul traieste pe marginmea prapastiei create de ei cretini ce sant !
4
4
Prim ministru victor ciorbea! Doar el merge pana in panzele albe cu dragnea
7
6
oare alianta asta nu are si oameni cinstiti?, domnul Florin Georgescu a pus conditii cum ca nu va fi executantul dictatorului, ministii sa fie propusi de dumnealui. Dl Fifor nu va fi acceptat de dl Iohanis. Terminati cu prostiil;e, recunoasteti esecul, acceptati ca nu sunteti capabili si dati o sansa omului de rand. Renuntati la a va lauda unii pe alti, astazi madam firea, mai avea putin si se pupa, realizari zero barat, in schimb propuneri garla.
8
3
Ambele variante sunt necastigatoare. Sa inceapa oare declinul partidului comunist roman? Daca da cine mai face politica socislista in interesul poporului?
7
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218