REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Cine erau, de fapt, cei doi adolescenţi morţi în accidentul de pe strada Interioară

Cine erau, de fapt, cei doi adolescenţi morţi în accidentul de pe strada Interioară

Replica API 10 iunie 2014 | 00:00 1011

Poveşti cutremurătoare

Poveşti cutremurătoare

Durere fără margini pentru familia fetei care a decedat în accidentul de pe strada Interioară din Constanţa. Maria Alexandra, de numai 14 ani, a fost condusă pe ultimul drum luni, în a doua zi de Rusalii. Prietenul ei, Bogdan, urmează să fie înmormântat. Trupul său a fost ridicat de la morgă abia ieri, când mama lui s-a întors din Italia, şi va fi înmormântat miercuri. Băiatul, care avea doar 17 ani, doar ce îşi perduse tatăl, în urmă cu câteva luni.

Maria şi Bogdan au murit vineri noapte, pe strada Interioară nr. 3 din Constanţa. Se aflau în maşina unui prieten, când s-a produs groaznicul accident rutier. În accident au fost implicate 3 maşini, inclusiv cea în care se aflau Maria şi Bogdan, pe bancheta din spate. Potrivit martorilor, tinerii veniseră pe strada Interioară tocmai pentru a asista la o cursă ilegală de maşini, însă lucrurile au scăpat de sub control. După tragedie, doi tineri au fost reţinuţi, iar ulterior, unul dintre ei a fost arestat preventiv. Nici unul dintre ei nu recunoaşte că făceau "liniuţe", deşi zona în care se aflau este una unde frecvent au loc astfel de curse. Tânărul de la volanul autoturismului în care au murit Maria şi Bogdan este momentan în spital, în stare de şoc: spune că nu îşi mai aminteşte nimic din cele întâmplate! În stare de şoc sunt, fireşte, şi părinţii tinerilor morţi, care nu pot concepe că îngerii lor nu mai sunt. În plus, părinţii, chiar dacă apropiaţii se dovedesc a fi alături de ei, au de îndurat acum şi povara celor care îi critică, spunând că minorii nu aveau ce căuta în Constanţa, la o astfel de "distracţie" - curse ilegale de maşini! Cei care comentează nu cunosc însă poveştile familiilor. În plus, o principală problemă o constituie cursele ilegale de maşini, faptul că autorităţile nu reuşesc să ţină în frâu astfel de manifestări, deşi se cunosc exact locurile unde se desfăşoară astfel de "competiţii"!

Poveştile celor doi îngeri

Maria şi Bogdan, tinerii care au pierit vineri sunt plânşi de familie, rude şi prieteni. Pe contul de socializare Facebook al tinerei cunoştinţele acesteia au postat mesaje de condoleanţe. Silvia, din Techirghiol, în vârstă de 18 ani, a postat la una dintre fotografiile Mariei Alexandra: "Frumoasa mea. Nu te voi uita niciodată, îngeraşule. Dumnezeu să te aibă în pază lui, să te odihnească şi să te ierte. Micuţa mea". O altă cunoştinţă de-a tinerei, Ştefania, în vârstă de 29 de ani, a scris: "Câteodată, soarta e nedreaptă", iar Maria Amalia, tot din Techirghiol, a comentat: "frumoasă mică, de ce Dumnezeu a vrut să te ia de lângă noi?:( nu te voi uita niciodată, mereu o să te port în sufletul meu ... vor rămâne mereu amintirile petrecute lângă tine şi Bogdan". Apropiaţii celor două victime au făcut şi o pagină de Facebook în memoria lor: "Maria Popa şi Bogdan Arsintescu, îngerii zilelor noastre", prin intermediul căreia cei care i-au cunoscut pot posta mesaje de condoleanţe, dar şi fotografii. Ieri, cei care îi plâng pe tineri pe site-ul de socializare au fost prezenţi şi la înmormântarea Mariei. Colegii de liceu, prietenii, profesorii, au avut numai cuvinte frumoase de spus la adresa Mariei: "Astăzi, Maria pleacă să participe la nunta sa cerească. Îngerii cei minunaţi o aşteaptă la uşa Raiului să o primească. Vălul de mireasă ce-l are de la Tatăl ceresc îi va ocroti sufletul său minunat şi bun", au scris ei pe Facebook. Cei care au cunoscut-o au mai relatat că fata era înfiată de familia fostului preot Ştefan. Maria fusese abandonată de mama ei, iar destinul a făcut ca ea să fie înfiată de familia Ştefan. Câţiva ani mai târziu, Maria avea să fie crescută doar de mama adoptivă. La rândul lui, Bogdan era orfan de câteva luni - tatăl lui a murit, iar mama a plecat în Italia, la muncă, pentru a-şi întreţine copilul din România. Acum, femeia a revenit în ţară pentru a-l înmormânta.

Rocsana CRISTEA, Alexandra VASILE

Vezi şi:

LINK

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614