REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Cine este individul care a lovit intenţionat cu maşina un poliţist local

Cine este individul care a lovit intenţionat cu maşina un poliţist local

Replica API 16 septembrie 2014 | 01:58 174

Trecut periculos:

Trecut periculos:

Sursa foto: TV NEPTUN

Nicolae Răduş, individul care va sta după gratii timp de 15 zile întrucât a lovit cu maşina, în mod intenţionat, un poliţist local, în seara de sâmbătă, 13 septembrie, este o mai veche „cunoştinţă” a oamenilor legii. În 2009, acesta a fost prins în timp ce încerca să vândă o armă unui ofiţer sub acoperire. În plus, el a fost implicat în mai multe scandaluri.

„În fapt, în sarcina inculpatului Răduş Nicolae s-a reţinut că în data de 13.09.2014, în jurul orelor 19.30, în timp ce persoana vătămată B.I., în calitate de poliţist local în cadrul Direcţiei Poliţiei Locale Constanţa se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu privind fluidizarea traficului rutier pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din municipiul Constanţa şi urma să aplice măsura sancţionării contravenţionale a inculpatului Răduş Nicolae, proprietarul autoturismului marca BMW cu numărul de înmatriculare PH-21-RZV parcat neregulamentar, acesta din urmă s-a urcat la volanul autoturismului şi a lovit-o pe persoana vătămată B.I. cu bara stânga-faţă, fără a respecta indicaţiile de oprire transmise”, au spus procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Mai exact, sâmbătă, individul îşi parcase maşina astfel încât bloca o alee de acces în parcul Tăbăcărie. Poliţia Locală a vrut să-i ridice autoturismul şi de aici a început circul. Individul s-a urcat în autovehicul şi a lovit, în mod intenţionat, un om al legii, nu înainte de a ameninţa poliţiştii locali că pune pitbullul pe ei dacă nu-l lasă să plece. Însă, din câte se pare, acesta este o mai veche „cunoştinţă” a oamenilor legii. În noiembrie 2009, Nicolae Răduş, alături de alţi doi bărbaţi, a fost prins în timp ce încerca să-i vândă unui ofiţer sub acoperire un pistol marca Ekol şi şapte cartuşe. Cum este lesne de înţeles, aceştia nu aveau documente de provenienţă pentru armele pe care vroiau să le comercializeze. Acelaşi Nicolae este cunoscut şi pentru faptul că s-a dat de mai multe ori în stambă prin Constanţa, fiind implicat în scandaluri. A tras chiar şi focuri de armă, în plan vertical, întrucât nu a fost lăsat să intre într-un club.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367