REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Cioloş despre graţiere: Totul pentru ca o mână de indivizi să scape de lege. Simplu şi cinic

Cioloş despre graţiere: Totul pentru ca o mână de indivizi să scape de lege. Simplu şi cinic

Replica API 19 ianuarie 2017 | 23:26 449

Dacian Cioloş

Fostul premier Dacian Cioloş susţine că demersul graţierii/amnistiei, în orice formă sau moment va fi el promovat, ‘’nu arată decât dispreţ faţă de cetăţeni pentru că principalul obiectiv al PSD-ALDE a fost şi rămâne acela de a se face scăpaţi de efectele legii penale’’. ‘’Prin felul în care a fost făcut azi, demersul graţierii/amnistiei, în orice formă sau moment va fi el promovat, creează suspiciunea că obiectivul central al guvernării PSD-ALDE este altul: nu bunăstarea românilor, aşa cum au clamat înainte şi după alegeri, nu interesul public, cetăţenii sau mediul economic, nu interesul României într-un context geostrategic foarte dificil. Principalul obiectiv a fost şi rămâne acela de a se face scăpaţi de efectele legii penale’’, a scris Cioloş pe Facebook, conform mediafax.ro.

El mai susţine că „nimic altceva nu contează’’, „niciun sacrificiu nu e prea mare: cetăţenii care respectă legea, ţara, credibilitatea ei, statutul european al României’’, mai notează mediafax.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Baaa esti nebun.Si spuneau astia ca ai taiato deja la Bruxelles.Goooou reprezentant al guvernului zero.Chiar nu se vede nimeni nu te vrea.Revin asa goooooooooo.
1
0
Dl ciolos mai intai sa explice de ce se vor tripla tarifele la deseuri si implicit taxa pentru habitat, sau ultimele odonante date de transfer de immobile. Legea lui 384 baga in tariff forefetar pe care il vom plati noi prostii ca sa acoperim incompetenta sistemului referitor la colectarea selectiva si doar nu era sa plateasca umflatii cu rampe de deseuri infringement-ul de la U.E. Du-te bre si vezi-ti de ale tale ca esti la fel de aservit ca astia, doar ca in alta parte. Un mascarici patetic.
2
1
jura tu cei ce te iubesc ,pe ce ai mai sfant ca spuneti adevarul .
2
0
Pentru cele trei lichele ,dragnea ,tariceanu si vosganian, sa acceptati numai gratierea muncitorilor care au ramas fara servicii prin distugerea celor 1400 de intreprinderi care nu au avut nici un salariu si nu au avut posibilitatea sa-si cumpere nici painea,iar pentru a putea trai ei si familiile lor trebuia sa fure altfel mureau .Gratierea sa fie pana la un an sa nu beneficieze comunisti si securisti care au furat activele tuturor romanilor construite pana in 1989 prin asa zisul sistem leasing cu clauza de vanzare cumparare,oricum nu au platit nici un leu ,au platit din incasari.
3
0
muie cu lamaie ! vezi ca si carmen iohannis poate scapa cu aceasta ordonanta de urgenta , stii foarte bine ca Luluta a blocat dosarul .
1
2
daca nu esti cocalar, hot, curva sau penal in tara asta, nu esti nimic! nu se vor oameni sinceri, cinstiti si muncitori, pacat de tara asta!
8
1
Este surprinzator cum aveti tupeu dl Cilos din cauza dumneavoastra oameni nevinovati au facut puscarie ..a fost cutrenurator de au declarat fostii ministri la televizor si acel profesor ati intrat cu bocancii in viata unor oameni care au muncit ...
3
6
avortat ...
5
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614