REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Circulaţia pe podul de la Agigea, BLOCATĂ de şoferul unui microbuz sancţionat de poliţişti. VIDEO

Circulaţia pe podul de la Agigea, BLOCATĂ de şoferul unui microbuz sancţionat de poliţişti. VIDEO

Replica API 2 mai 2017 | 11:47 739

Agitaţie mare pe podul de la Agigea! Asta după ce şoferul unui microbuz a fost sancţionat de oamenii legii cu suma de 9.000 de lei întrucât numărul pasagerilor depăşea numărul locurilor disponibile. Mai exact, mijlocul de transport în comun era dotat cu 15 locuri, însă numărul total al persoanelor depășea 25. Ca o metodă de protest, şoferul a blocat cu microbuzul accesul pe podul de la Agigea. Evenimentul a avut loc la ora 6.25 în cursul dimineţii de 2 mai a.c., iar protagonistul este Mihai Cocoșilă, în vârstă de 40 de ani, din localitatea Independenţa, care efectua curse pe traseul Topraisar- Constanţa. Circulaţia a fost deviată pe sensul opus de mers timp de aproximativ 40 de minute. Ulterior, a fost condus la sediul Poliţiei Rutiere din Constanţa unde i s-a întocmit dosar penal pentru blocarea cu intenție a drumului, iar permisul de conducere i-a fost suspendat. Precizăm că bărbatul în cauză nu este la primul incident de acest fel, în trecut fiind amendat pentru aceleași nereguli.

Update

Mihai Cocoșilă a fost dus la audieri la sediul Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, iar la ieșire nu a dorit să dea nici o declarație. Șoferul va fi cercetat în libertate pentru fapta sa.

D.N.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un biet sofer obligat sa munceasca pe salariul minim pe economie Ce sa spun miltienii isi arata muschii cu bietii oameni da interlopii le sunt prieteni. rusine miltienilor
3
2
Ai gresit domnule...nu asa!Asta vrea sistemul mafiot...sa gresim toti asa,sa ne exteriorizam sa ne dea exemplu si sa me aresteze. Nu asa se face. Imi pare sincer rau nu trebuia sa te las condus de furie.Caci asta vor "Ei"...
3
1
au facut modificari asupra microbuzelor,sub obladuirea sacalilor de la rar,simpa trans de exemplu a modificat masinile 16 cu1 in 21plus1,adica inca 5 locuri suplimentare,care si libere fiind asa cum sunt de cele mai multe ori,te fac sa intepenesti cu genunchii-n gura,cat despre nea cocosila in alte vremuri se facea haiduc,la podul de la agigea
3
2
Ceausescu l-a facut si nu se mai repara
3
1
trebuia cocosat cu putina munca in folosul comunitatii si o bataie zdravana cocosila
5
3
Mi-e putin asa si de saracul sofer, dar a procedat gresit, sincer acum. Trebuia blocat accesul in parcarea IPJ eventual, sa nu mai iasa pe teren nici o masina de la rutiera, nu un drum european.
4
1
Bai Cocosila,dupa ce ca esti prost te mai caci si-n drum!Condu un tractor la tine pe tarla ca reguli de civilizatie si bun-simt nu ai!In locul politistilor te-as vana pana ai ramane fara dreptul de a conduce,plavane!
12
3
Da e plin litoralu de autobuze si microbuze pline asa, mai ales dimineata si dupamasa !
6
1
Ai intrat in rahat Cocosila Mihai...! Te-au... "cocosat" militienii cu amenda asta.
5
1
a facut Ceausescu podul si voi nnu puteti sa-l reparati HALAL!
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369