REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Circulația pe Podul de la Agigea, ÎNCHISĂ TOTAL! Vezi până când

Circulația pe Podul de la Agigea, ÎNCHISĂ TOTAL! Vezi până când

Replica API 4 mai 2017 | 00:15 721

CNAIR SA, la propunerea Antreprenorului, are în vedere restricționarea totală a traficului auto pe podul de la Agigea, în perioada 08-25 mai 2017 .

Măsura, sprijinită de Poliția Rutieră, are ca principal scop pregătirea acestui pod pentru circulația din sezonul estival, în condiții de siguranță și într-un termen cât mai scurt.

Închiderea totală a traficului pe pod este necesară în această perioadă pentru tensionarea finală a cablurilor (înlocuite în perioada septembrie-decembrie 2016), demontarea ancorajului provizoriu de pe pilonul central și montarea elementelor rosturilor de dilatație ale podului.

CNAIR SA se va asigura că în perioada în care Podul de la Agigea va fi închis, Canalul Dunăre-Marea Neagră va putea fi traversat în condiții optime pe noul pod (Podul Apolodor), aflat la o distanță suplimentară de doar 2,8 km.

Pentru evitarea blocajelor în trafic, ruta alternativă propusă este următoarea:

nodul rutier A4 ( intersecţie cu DN 39, Agigea) - A4 ( intrare port Constanţa Sud ) - podul nou peste Canalul Dunăre - Marea Neagră - bretea acces la DN 39A- DN 39A- DN 39 (Eforie Nord - Agigea).

După redeschiderea podului, toate cele patru benzi vor putea fi utilizate fără restricții de circulație, pe întreaga durată a sezonului estival.

În cazul în care vremea va fi favorabilă (fără vânt puternic) și va permite finalizarea lucrărilor într-un termen mai scurt, podul de la Agigea poate fi redeschis mai devreme, iar CNAIR S.A. va aduce imediat la cunostința publicului noua situație.

La ora actuală hidroizolația podului a fost finalizată, iar din punct de vedere tehnic toate cele patru benzi de circulație vor fi funcționale, începând din data de 5 mai 2017.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ATENTIE - daca nu se comunica cheltuiala totala, la ultimul banut pana la data de 06.06.a.c. - PRODUC un CUTREMUR in zona de 8,2 grade la data de 07.07.a.c. la orele 07.07. Sa nu spuneti ca nu v-am avertizat.
1
0
Bataie de joc,mai ales in plin sezon estival
7
0
Astia nu cumva ridica vreun pod de-a lungul Canalului Dunare-Marea Neagra?Cati bani s-au cheltuit pana acum cu reparatia podului de catre incompetentii care s-au perindat prin CNAIR fosta CNADR sau minister?De banii cheltuiti mai faceati doua poduri noi inclusiv pe cel de la Braila,sa nu mai traverseze lumea cu bacul!CNAIR este o gaura neagra in buget,un loc cu sefi numiti politic,neamuri,rude,amante,cumetrii etc.ca la romani!Daca trimiti tot personalul CNAIR in excursie in acelasi timp intr-o tara ca Luxemburg nu incap toti in tara respectiva!Idem TVR!
8
0
Nu pot sa cred ! La Cernavoda , Anghel si regele , au terminat tot in doar 5 ani ! Proiectare si predare cand au trecut locomotivele peste el ! Chiar si constructia podului de la Agigea nu a durat atat ! Dar atunci , erau oameni cinstinti si banii monitorizazi ! Aici sunt banii tuturor romanilor ! Rusine ! Ce fel de ingineri conduc lucrarile ? Ce firma suge banii ? La care politician se duc acesti bani ? Nu stie nimeni ?De ce nu puneti BAC- ul inapoi ????
7
0
Incredibil asa ceva!Oare cat mai au de gand sa ne chinuie astia?Nu fac nimic si ca sa-si justifice sumele imense primite restrictioneaza total circulatia pe pod.Chiar asa cred ca era suficient 2,3 zile.
8
0
nu faceau alt pod....daca le-au trebuit ani ptr niste reparatii ... ce sa mai vorbim sa faca alt pod?! fereasca sfantul de asa nevoie...
6
0
De-ar invia Ceausescu pe multi i-ar trimite la mititica.
13
0
Futu-i mama lui de pod, de cati ani de zile ne chinuie nemernicii astia cu podul asta? Iar o sa inceapa cosmarul cu traficul ocolit!
17
0
faceau altul in tot timpul asta.
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367