REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

CJC dă în judecată patronul imobilului unde își desfășoară activitatea SPIT

CJC dă în judecată patronul imobilului unde își desfășoară activitatea SPIT

Replica API 30 martie 2017 | 00:15 585

Sediul Centrului Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada", fosta Școală Populară de Arte, se află în pericol! Asta după ce în urma presiunii clădirii învecinate în cadrul căreia își desfășoară activitatea SPIT Constanța, edificiul s-a fisurat. Pentru că Centrul Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada" se află în administrarea Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu a specificat că se va acționa în instanță. „Cineva a primit o autorizație de construcție acum câțiva ani și a afectat structura de rezistență a clădirii. Noi am făcut deja sesizări la Primărie și la Inspectoratul de Stat în Construcții și vom depune o acțiune în instanță pe partea civilă pentru a ne judecat cu proprietarul clădirii de lângă Centrul Cultural "Teodor T. Burada". Pereții clădirii s-au crăpat și suntem nevoiți ca în cel mai scurt timp să luăm o decizie de mutare a acestui centru în altă parte. S-a contituit deja o comisie pentru elaborarea unor expertize, așteptăm hârtiile și mergem în instanță”, a afirmat președintele CJC. Precizăm că în noua clădire de cinci etaje de lângă Centrul Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada" își desfășoară activitatea Agenția fiscală nr.6 din cadrul SPIT.

M.U

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O monstruozitate de cladire, urata, de neam prost. Nu exista ceva mai groaznic pe tot bd. Iar autotizatiile, stie toata lumea cum se elibereaza. Pe s...a. Se obtin tot felul de avize si aprobari, ne ascundem dupa hartii dar tot se incalca legea. Ca doar suntem in constanta si legea poate fi interpretata dupa cum dicteaza interesul.
1
0
Patron este B- - - u
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218