REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
12.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

CJC şi-a impus punctul de vedere: Consiliul de Administraţie al Aeroportului Kogălniceanu a fost schimbat

CJC şi-a impus punctul de vedere: Consiliul de Administraţie al Aeroportului Kogălniceanu a fost schimbat

Replica API 12 mai 2017 | 00:09 476

Nancu şi Pancencu - trimişi acasă; Matichescu intră în C.A.

Nancu şi Pancencu - trimişi acasă; Matichescu intră în C.A.

Modificări la nivelul conducerii Aeroportului Mihail Kogălniceanu! Conducerea Consiliului Judeţean Constanţa şi-a impus solicitarea: Consiliul de Administraţie al aeroportului va fi format din 5 persoane, şi nu 7 cum era până acum, situaţie care mai reduce din cheltuielile instituţiei nejustificate ale acestei bugetate de la stat.

Actualul C.A. nu mai păstrează nici unul din vechii membri, cu o excepţie: Marin Eugen (din partea Ministerului Transporturilor); în timp ce noii administratori sunt Oana Cristescu, Radu Răzvan Alexandru, Voicu Cheta, din partea Fondului Proprietatea, şi Mirela Matichescu, din partea CJC. Noul C.A. este interimar, până la organizarea concursului. Până ieri, din Consiliul de Administraţie făceau parte Dumitru Nancu (preşedinte CA), Eugen Marin (vicepreşedinte), Ion Mădălin Marinescu, Iurin Pancencu, Bogdan Stelian Mândrescu- toţi din partea Ministerului Transporturilor, Dan Weiler- reprezentant al acţionarului Fondul Proprietatea şi Cristian Moldovanu - din partea Consiliului Judeţean Constanţa (CJC). Vechiul C.A. a solicitat prelungirea mandatelor, însă CJC, care deţine 20% din acţiunile Aeroportului Kogălniceanu, prin preşedintele Marius Horia Ţuţuianu, a transmis că „se opune”.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
unde sunt cainii chelului care se cacau prin birouri. D-le Tutuianu trimiteti o echipa sa vedeti in ce hal s-au furat banii aici de artagea si directorul economic
1
1
artagel fa curat in birou.......
1
0
Maticheasca , mamica lu' Horica Tutu-ianu nu lipseste de niciunde de unde se iau bani. De la Mazare citire! Nicusor conduce in continuare Cons. Jud.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614