REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Clipul staţiunii Mamaia nu e "romanian style", e "americănesc", aşa cum îi place Corinei Martin - VIDEO!

Clipul staţiunii Mamaia nu e "romanian style", e "americănesc", aşa cum îi place Corinei Martin - VIDEO!

Replica API 15 martie 2014 | 00:00 322

Băieţii care au realizat filmul de promovare, bonus pentru şefa turismului: i-au făcut clip la Moeciu

Băieţii care au realizat filmul de promovare, bonus pentru şefa turismului: i-au făcut clip la Moeciu

În aprilie 2013, consilierii locali municipali votau proiectul de hotărâre privind taxa de promovare a staţiunii Mamaia. Din banii colectaţi, respectiv 600.000 euro, 20% ajung la bugetul local, iar diferenţa la Asociaţia Dobrogea Litoral, condusă de Corina Martin. "Prima cheltuială este pentru clip", spunea, la acea vreme, primarul Radu Mazăre. Taxa urmează să fie plătită atât de agenţii economici, în funcţie de profilul fiecăruia, cât şi de proprietarii de apartamente din Mamaia. Spre exemplu, proprietarul unui apartament de vacanţă a plătit suma de 100 de lei, un magazin de comerţ 2.000 de lei pe an, iar un club de noapte - 3.000 de lei pe an. În primul an s-au adunat 254.000 de euro, au precizat reprezentanţii municipalităţii. Din cei 80% "viraţi" către Asociaţia Dobrogea Litoral, 10 mii de euro au fost daţi, dintr-un foc, pentru clipul de promovare. Cum arată el? Bine, spun cei care l-au văzut, cei care sunt prieteni pe reţelele de socializare cu reprezentanţii firmei care l-a realizat.

Mont Blanc Pictures, reprezentată de Cătălin Dardea şi Adrian Băcneanu, semnează pentru realizarea clipului "Mamaia Style", iar ca urmare a colaborării fructuoase cu Corina Martin, a rezultat şi un alt clip de promovare: cel pentru staţiunea Moeciu, mai exact pentru pensiunea Mistral. Pentru cei care încă nu ştiu, pensiunea îi aparţine Corinei Martin, chiar dacă, în ultimii ani, şefa turismului de la malul mării a avut ceva probleme financiare cu acest complex turistic. În fine, revenind la cei care au realizat clipul staţiunii Mamaia, care a devenit oficial din 13 martie, în prima zi a Târgului de Turism al României, desfăşurat la Bucureşti, mai precizăm că ei au în portofoliul de activitate şi realizarea unui clip de promovare pentru clubul Le Gaga, club deţinut în Mamaia de designerul Cătălin Botezatu. Cătălin Dardea notează, pe pagina sa de socializare, că deţine şi prima televiziune online destinată exclusive nunţilor, unde putem urmări imagini de la nunta Deliei Matache, dar nu numai. La rândul său, Adrian Băcneanu notează pe pagina sa de socializare că reprezintă Mont Blanc Pictures, dar că asigură şi partea de video la Clubul Bamboo din Bucureşti. Tot pe site-ul de socializare sesizăm că şefa Asociaţiei Dobrogea Litoral, Corina Martin, poza alături de cei doi tineri în luna septembrie 2013, cu menţiunea că "a fost semnat, după o lună de negocieri", contractul pentru realizarea clipului care promovează staţiunea Mamaia în lume. Fotografia a strâns multe "like-uri", dar şi comentarii că totul e făcut în "american style", deşi, mărturisea Corina Martin, ei îi place "Vegas style". Adăugăm că, în afară de cheltuiala legată de clip, restul banilor din taxa de promovare (cei 80% ajunşi în vistieria Asociaţiei Dobrogea Litoral) se vor cheltui pentru diverse târguri de turism din străinătate.

Alexandra ANTON

Vezi ataşat: 1. VIDEO clipul oficial al staţiunii Mamaia şi 2. clip de promovare pentru Mistral Resort - Moeciu de Sus

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218