REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Clubul El Comandante s-a redeschis dar NU şi-a rezolvat problemele cu autorizaţia de la Primărie

Clubul El Comandante s-a redeschis dar NU şi-a rezolvat problemele cu autorizaţia de la Primărie

Replica API 21 decembrie 2015 | 12:44 324

foto: El Comandante din 18 decembrie

Mare atenţie, constănţeni, unde alegeţi să petreceţi! De data aceasta facem referire la clubul El Comandante din Constanţa, care şi-a redeschis porţile, să nu care cumva să rateze perioada sărbătorilor, când tinerii sunt dornici de distracţie. Numai că, potrivit reprezantanţilor Primăriei, clubul nu şi-a rezolvat problema cu autorizaţia de funcţionare, motiv pentru care va urma un control.

Imediat după tragedia din clubul Colectiv, El Comandante din Constanţa a postat pe Facebook următorul anunţ: „Grupul El Comandante este alături de familiile şi prietenii victimelor din accidentul care a avut loc la clubul Colectiv. Pentru următoarele 3 zile, toate locaţiile vor fi închise, în semn de solidaritate, urmând ca pe data de 6 noiembrie, vineri, toate profiturile să fie donate în vederea sprijinirii familiilor afectate”. Ulterior s-a speculat că, de fapt, localul, ca şi altele de altfel, a ales să se ascundă sub acest paravan pentru a încerca să-şi rezolve problemele din mers. Însă, la scurt timp, a ieşit la iveală faptul că are probleme legate de autorizaţia de funcţionare, după cum au declarat reprezentanţii Primăriei Constanţa! Clubul fusese deja amendat prin septembrie, de două ori chiar, dar nu îşi sistase activitatea pentru a se conforma solicitărilor pe care le-a primit din partea Corpului de Control al Primăriei Constanţa. Au fost discuţii şi despre căile de acces în incintă, după care s-a aşternut liniştea. Recent, tinerii au aflat vestea că El Comandante şi-a redeschis porţile, motiv pentru care sfârşitul de săptămână a fost unul profitabil pentru reprezentanţii acestuia. Reţelele de socializare s-au umplut într-o clipă cu fotografii postate de acolo, cu menţiunea că petrecerile vor continua. „Aţi terminat săpăturile la noul tunel de acces, aţi aruncat repede lumânările, aţi primit înapoi şi şpaga dată, show must go on!”, a scris pe pagina de Facebook a clubului un tânăr. Însă, realitatea este una destul de cruntă. Potrivit reprezentanţilor Primăriei, problemele încă există! „Nu, nu şi-au rezolvat problema cu autorizaţia de funcţionare. Astăzi (luni, 21 decembrie anul curent – n.r.) am aflat că în weekend a funcţionat. Ne-am autosesizat şi vom face un control. Cel mai probabil că şi ISU va face o verificare”, a declarat, pentru „Replica”, Ionuţ Pripişi, şeful Corpului de Control al Primăriei Constanţa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920