REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Cocalarul cu Bentley care a luat la bătaie un poliţist, condamnat CU SUSPENDARE!

Cocalarul cu Bentley care a luat la bătaie un poliţist, condamnat CU SUSPENDARE!

Replica API 17 noiembrie 2015 | 22:07 1076

Individul cu bolid de lux, respectiv Bentley, care a vrut să arate cât de şmecher este, umflându-şi muşchii în trafic, în zona cunoscută ca ICIL, a fost condamnat la închisoare de către Judecătoria Constanţa.

Adrian Cristian Hăloiu a primit 6 luni pentru distrugere, 6 luni pentru comiterea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi 1 an şi 6 luni pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. După contopirea pedepselor, Hăloiu s-a ales cu 1 an şi 10 luni închisoare cu suspendare. În plus, acesta trebuie să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul unei unităţi stabilite de Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Constanţa – Căminul pentru Persoane Vârstnice sau Direcţia de Gospodărire Comunală din cadrul Primăriei Constanţa, pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Amintim că totul s-a petrecut în data de 7 iulie a.c., când poliţiştii au fost sesizaţi privind săvârşirea de către un bărbat a infracţiunilor de distrugere şi lovire sau alte violenţe, asupra lui S. I., în timp ce acesta se afla în sensul giratoriu de la intersecţia bulevardul 1 Decembrie 1918 cu strada Bucureşti. În urma cercetărilor efectuate a fost identificat autorul infracţiunilor, în persoana lui Adrian-Cristian Hăloiu, în vârstă de 39 ani, domiciliat în Constanţa. Deoarece din cercetări s-a constatat că sunt indicii şi cu privire la comiterea infracţiunii de tulburarea ordinii publice, s-a dispus extinderea urmăririi penale şi pentru această infracţiune. De precizat că întreg incidentul s-a produs întrucât lui Hăloiu i s-a părut că celălalt şofer, adică poliţistul, a trecut prea aproape de bolidul său de lux şi că ar fi existat riscul să i-l zgârie! De asemenea, de menţionat că şoferul agresat se afla în maşină cu soţia însărcinată în 8 luni, care s-a speriat teribil în momentul scandalului.

Citeşte şi:

Cocalarul cu Bentley care a luat la bătaie un poliţist se laudă pe Facebook: „Un puşti găozar mi-a dat cu spray paralizant, băga-mi-aş p... în toţi morţii lui de slugă...”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218