REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
18.6° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Comuna Saraiu are proiecte noi în perspectivă

Comuna Saraiu are proiecte noi în perspectivă

Replica API 22 iunie 2017 | 00:00 498

Dorinela Irimia

Primarul comunei Saraiu, Dorinela Irimia, precizează că în comuna Saraiu proiectele merg brici! Mai mult, se aşteaptă doar liniştirea apelor tulburi din Guvern, pentru ca fondurile să fie deblocate, iar proiectele să meargă în continuare într-o linie bună. Căci ele nu sunt puţine! De exemplu, şcoala va avea o sală de sport nouă, vor exista platforme pentru gunoi menajer de grajd, dar nu numai.

„Noi am avut dezbatere publică, pentru implementarea unui proiect prin Ministerul Mediului, Apelor și Pădurii, privind înființarea a două platforme pentru gunoi menajer de grajd, care este în valoare de 2,85 milioane RON, de la Uniunea Europeană și 225 mii RON cotă de cofinanțare de la bugetul local. Așteptăm cu interes deblocarea Ministerului Dezvoltării privind continuitatea celorlalte proiecte depuse la instituție”, a punctat primarul.

Pe lângă cele două platforme, mai sunt și alte proiecte care așteaptă finanțarea de la stat, investiții care ar ridica și mai mult traiul de zi cu zi în comuna Saraiu, atât pentru cei mai în vârstă, cât și pentru copii. Cei mici vor putea beneficia de o sală de sport nou nouță în curtea școlii!

„Avem mai multe proiecte depuse pe Ministerul Dezvoltării. Apele sunt tulburi acum și este trist, crezând că suntem pe drumul cel bun și iarăși intrăm în așteptări. Mai avem construire casă pe cultură, suntem în procedura de SEAP pe Compania Națională de Investiții, valoarea fiind de 3.856.000 RON. S-a făcut predarea amplasamentului, deci suntem în procedură de achiziție. Compania face procedura de achiziție, proiectare și execuție. Sperăm să nu avem nicio contestație depusă și să înceapă implementarea. Mai avem și construirea unei săli de sport, cu locația în curtea școlii, program derulat tot prin Compania Națională de Investiții”, a declarat Dorinela Irimia, primar al comunei Saraiu.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
este ceva kkt acolo,muia asta batrana tot apare pe net,ce perspective ,probabil se refera la vecini,pe astia chiar i-i vezi la orizont,japita ciordeste bani europeni ,sigur are om la apia,probabil v-a imparti celula cu ipsi textolit si cu omul care sa-i faca pe amandoi
0
0
fura toate terenurile agricole din zona are 4000 ha pina kasa saraiu ca haidar la populatie
0
0
Fa Dorina , precum vezi si vedem , ai ,,perspective de viitor''...
0
0
s peranta moare ultima
0
1
Numai lauda e de voi. Unde dracu duduie proiectele la voi cand tot Programul PNDL e blocat? Incetati dracului in a mai manca cacat. Nimic nu merge!
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369