REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Concursuri importante organizate la Liceul Teoretic Ovidius – iată rezultatele!

Concursuri importante organizate la Liceul Teoretic Ovidius – iată rezultatele!

Replica API 23 mai 2017 | 00:00 263

Centrul de Resurse pentru Educaţie Economică Constanţa și Liceul Teoretic OVIDIUS au organizat o nouă finală a concursurilor de educație economică și antreprenorială pentru elevi

Vineri, 19 mai 2017, la Liceul Teoretic OVIDIUS din Constanța s-a desfășurat, faza finală a concursurilor interjudețene:

- Gândesc economic, deci câștig – concurs de gândire economică, ce se adresează elevilor din ciclul superior al liceului,

- Și eu voi fi întreprinzător! – concurs de planuri de afaceri realizate de echipe de elevi de liceu.

Inițiate de Centrul de Resurse pentru Educaţie Economică Constanţa și având ca principal partener și sprijin Liceul Teoretic OVIDIUS, concursurile se află la cea de-a XII-a, respectiv a XI-a ediție.

În acest an, la faza finală au participat elevi din județele Bacău, Brăila, Iași și Constanța, îndrumați de cadre didactice dedicate muncii de diversificare a metodelor de dezvoltare a gândirii economice eficiente. Pentru liceele de la care provin acești elevi participarea la aceste concursuri a devenit o tradiție, o componentă semnificativă a culturii lor organizaționale.

Și în acest an, faza finală a concursurilor, ca de altfel și faza județeană, au fost realizate de către inițiatori în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și Liceul Teoretic “Ovidius” Constanța, instituții ce au sprijinit constant activitățile competiționale ce vizează dezvoltarea la elevi și tineri a competențelor de bază.

Sponsorul principal al acestei faze finale este BRD Groupe Societe generale S.A. Regiunea Dobrogea.

Concursul se adresează elevilor de liceu și încununează o etapă din efortul lor pentru formarea unui mod economic de gândire eficient și pentru dezvoltarea competențelor antreprenoriale. Pentru participanții direcți, cât și pentru colegii acestora (participanți la fazele anterioare sau simpli spectatori) concursurile Și eu voi fi întreprinzător și Gândesc economic, deci câștig se constituie în stimulente semnificative pentru inițiativa antreprenorială, adică pentru ceea ce se dorește a fi unul din semnele distinctive ale generației tinere.

Festivitatea de premiere a avut loc vineri, 19 mai 2017, ora 15:00, în aula mică a Liceului Teoretic OVIDIUS din Constanţa.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218