REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Condamnare pentru Cati Hristu și interzicerea unor drepturi pentru următorii 10 ani

Condamnare pentru Cati Hristu și interzicerea unor drepturi pentru următorii 10 ani

Replica API 15 ianuarie 2017 | 00:17 662

Fostul primar din localitatea Cogealac, Cati Hristu, și-a primit condamnarea în dosarul în care este acuzat de coruperea alegătorilor. Acesta ocupă, în momentul de față, funcția de viceprimar.

Judecătoria Constanța a decis condamnarea pentru doi ani cu suspendare, cu o perioadă de probă de patru ani. De asemenea, acestuia i s-a interzis dreptul de a fi ales într-o autoritate publică sau în funcții elective publice și dreptul de a ocupa o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat, pentru o perioadă de 10 ani. Sentința nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel.

„În baza art. 396, alin.2 Cod pr. penală condamnă pe inculpatul CATI HRISTU la o pedeapsă de 2 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute de art. 109 alin. 1 din legea nr. 67/2004 cu aplic. art. 5 din C.pen.2009. În baza art.12 alin.1 din Legea nr.187/2012 pentru punerea în aplicare a Legii nr.286/2009 privind Codul penal raportat la art.71 alin.1 C.pen. 1969 interzice inculpatului ca pedeapsă accesorie exercitarea drepturilor prevăzute de art.64 alin.1 lit.a teza a II-a şi b C.pen. 1969. În baza art. 65 Cod penal 1969 interzice inculpatului, ca pedeapsă complementară, pe o durată de 10 ani, exercitarea drepturilor prevăzute de art.64 alin.1 lit.a teza a II-a şi b C.pen. 1969, respectiv a dreptului de a fi ales în autoritățile publice sau în funcții elective publice, precum și a dreptului de a ocupa o funcție implicând exercițiul autorității de stat”, se arată în minuta de la Judecătorie.

Reamintim că acuzaţiile în dosarul de coruperea alegătorilor se referă la activităţi care s-au petrecut în campania electorală pentru alegerile locale din 2012, scurtin pierdut de către Hristu. În acest dosar, fostul primar este cercetat alături de 13 inculpaţi, care l-ar fi ajutat să împartă pâini către alegătorii din comună.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fara izmene cati te lua la popusoi si ti dadea sa maninci
0
13
Sa i putreZeasca oasele in puscarie lu alexe stelian daca e excroc si da tepe cu mansarde pisamas pe el si pe fam lui de jeg
3
2
cu alexa stelian si cati hristu am patit o si eu am mers la notarii lor machedoni di madam im care mj au pus in fata acte sa le semnez ca sltfel baiatu ... jeguri si astia si parvenitii de notari
3
1
Condamnarea asta cu suspendare spune totul despre justitia din Romania , daca facea faptele pe care le-a facut intr-o tara dezvoltata primea cativa ani grei de puscarie.Doamna Strungaru continuati sa faceti ceea ce faceti nu va lasati intimidata de o gloata de analfabeti care degeaba au trecut pe la scoala .
15
0
La multi ani de puscarie fara numar
12
0
La multi ani, Cati
7
2
Asadar , despre ce vorbim aici ? Cine sprijina astfel de elemente nocive ? Sistemul ? Sistemul suntem noi ! Noi care lasam lucrurile sa continue pe principiul ca lasa ca merge si asa! Daca nu afecteaza personal lasam lucrurile sa se desfasoare in continuare. Asadar , noi subtel implicit complici .
12
0
tot se face dreptate pana la urma viceprimarul condamnat cand urmeaza primarul si seful de post stoica cornel pentru ce-au facut la alegerile din 2016 trebuie sa asteptam alti 4 ani sa mai fure in continuare sa aiba bani pt alegerile din 2020
12
0
Dansa macar le spune pe fata si ca sa vedeti: nu arunca cuvinte ofensatoare. De aceea merita sa fie numita doamna, nu procedeaza ca un boschetar cum sunteti dumneavoastra. Foloseste Internetul si sta pe facebook? Maaama...ce chestie. Avem si oameni inapoiati se pare. Alooo suntem in 2017. Bine ca voi aveti ceva mai bun de facut. Voi care stati si cititi pe facebook. De comentat sunteti buni. Vi se scurg ochii dupa bani sau dupa niste faina si v-ati gasit tocmai voi sa judecati si sa vorbiti de rau. Nu e nevoie de reply. Tot un om fara caracter si fara educatie ramaneti.
17
3
Faptul ca jigniti o femeie nu arata decat prostia si ca nu aveti cei 7 ani de acasa. Din cauza unora ca dumneavoaastra a ajuns tara asa, cei care nu mai stiu ce este respectul, omenia, bunul simt si exista doar rautate in ziua de azi si lacomie.La Cogealac altceva nu mai conteaza, decat politica voastra de 2 lei si fiecare isi urmareste propriul interes. Altceva nu stiti decat sa purtati ura, sa barfiti si sa jigniti. Ce v-a facut doamna? V-a facut ceva dumneavoastra in mod special? V-a dat in cap? De jignit si de barfit sunteti buni.
19
2
Din cate stim Hristu a pierdut locale le la 26 voturi
6
0
Luatil si pe excrocu de alexe stelian care da tepe la lume cu mansarde fara acte si nici nu da la lume nimic
7
0
Nu va faceti griji,nu va pati nimic acest individ Cati!A facut el mult mai mult rau si a scapat,iar asta este floare la ureche pentru el. Dar poate cu noua conducere de la guvern "poate"se va intampla ceva bun si pentru comuna noastra!
7
0
Pe george despina cand il luati??
6
2
Mai boschtaro dute si spalate la derea sa ti fuga jegul de pe tn ca mirosi a putoare! Ai venit de la moldova cu chilotii rupti in cur boschetara dracu si ai dat de internet aici si ajunsasi tu marea doama! Dute dracu de nespalata si nu te mai bucura de raul omului mizerie imputita!
6
25
La multi ani ! Cu executare si poate il iei si pe asociatul tau Macavei
13
2
Asta este doar inceputul decaderii sistemului mafiot de la Cogealac! Startul a fost dat de Cati si vor urma pe rand Alexa si cei ce au platit oamenii pentru vot , se stiu ei care sunt . Vremea voastra a apus !
18
2
Grijania matii de excroc
6
2
Dm strungaru Am venit de la Moldova la cules de papusoi si acum am ajuns actionar la facebook sI la cetateni comentarii cogealac
4
12
Machedonul asta nenorocit,la cit a furat merita inchis 10 ani.un jeg uman.
13
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108