REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Condamnări definitive în dosarul Ciuciuleacă – Aldea!

Condamnări definitive în dosarul Ciuciuleacă – Aldea!

Replica API 25 mai 2017 | 02:11 908

Magistrații Curții de Apel Constanța, la data de 24 mai anul curent, au admis în parte apelurile din dosarul Ciuciuleacă – Aldea, astfel că pedepsele celor doi au fost scăzute după cum urmează: Mariana Ciuciuleacă – 5 ani, de la 10 și Nicolae Aldea, fost colonel de jandarmerie: 6 ani, de la 14. Decizia este definitivă.

Potrivit procurorilor, indivizii s-ar face vinovaţi de cămătărie, spălare de bani, şantaj şi sechestrare de persoane. Zeci de persoane care au căzut în capcana inculpaţilor au împrumutat bani cu camătă, însă, ulterior, după ce Ciuciuleacă şi Aldea au cerut restituirea banilor, înzecit, oamenii nu au mai avut de unde să plătească. Erau ameninţaţi de complicii lor atât ei, cât şi familiile lor, iar, în final, rămâneau fără bunuri mobile şi imobile. Cu toţii s-au constituit parte civilă în dosarul în care Maria Ciuciuleacă, Nicolae Aldea şi ceilalţi complicii sunt cercetaţi pentru iniţiere, constituire de grup infracţional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup. De asemenea, Tribunalul Constanța, în octombrie 2014, l-a condamnat pe Haralambie Budea la trei ani şi opt luni de închisoare cu executare, Valentina Stănculescu - la 5 ani de puşcărie, Silviu Costel Iordache - la 2,6 ani de detenţie şi Iulieana Maxim - 1 an cu suspendare.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca ai fi fost atat de inteligent pe cat te crezi....in realitate nu esti, noi te cunoastem prea bine..., ai fi stiut ca se scrie SCRII, cu 2 i. Esti atat de nesimtit si prost educat incat te legi de altii dar pe tine nu te vezi. P.S. niste colegi
0
0
Mai cretinule de UN ROMAN, apasa mai intai tasta Caps Lock si scrie si tu cu litere mici.Aldea a fost cel mai bun loctiitor pentru logistica de mare unitate din toate timpurile, la Jandarmeria din Constanta desigur, asta pentru cultura ta generala de neghiob. Probabil ca ai fost pedepsit de Aldea pentru incompetenta ta si acum, ce sa faci si tu, scri aici ca Aldea a fost o jigodie. Oare o fi fost mai mare jigodie dacat tine ? A da bani cu camata, a se intelege dobanda negociata inainte de imprumut si data fixa a restiturii sumelor imprumutate.Deci ai semnat, ai pierdut !
1
1
ALDEA A FOST O JIGODIE SI ATUNCI CAND ERA OFITER ACTIV SI ASA A RAMAS.PENTRU CE A FACUT, SASE ANI SUNT PUTINI.
0
1
Spaga se da la Curtea de Apel,aici este mafia Constantei,aici sant batranii...
0
0
Traducere, i.e.n. inaintea erei noaster, si e.n era noastra, nu-i asa tovarase fost judecator ? Daca erai tu, dadeai, vorba altei judecatoare, Camelia Bogdan puscarie cu executare, doar cu 2 cifre ? Vorba cms sef de politie Sorici de la Piatra Neamt, cati nu dau bani cu camata, procurori, judecatori, etc., si nu patesc nimic...Offff,Sorici,Sorici, cata dreptate ai avut atunci si te-au lasat fara serviciu. Vorba ta finala Sorici, game is over !
6
0
mergi la judecatorie ai decizie, mergi la tribunal ai decizie si in final daca spaguiesti ca lumea la curtea de apel ai catigat indiferent de primele doua. La ce foslos mai sunt acelea daca doar ultima conteaza? Si se mai plang ca sunt aglomerati. Normal, pentru ca la primele 2 instante e pierdere de timp. Ar trebui sa conteze in final numarul de decizii date de judecatorii tuturor instantelor.
3
0
in i.e.n. nu pot sa inteleg; de la 10 la 5 si de la 14 la 6. A da, cei de la tribunal au facut dreptul i.e.n. si cei de la curte in dupa e.n.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367