REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Congresul PNL. În timp ce Bușoi vorbea despre peștele care de la cap se împute, colegii au dat o tură la grătarul cu mici

Congresul PNL. În timp ce Bușoi vorbea despre peștele care de la cap se împute, colegii au dat o tură la grătarul cu mici

Replica API 17 iunie 2017 | 01:08 473

A început Congresul Național al Partidului Național Liberal! Membrii PNL s-a adunat sâmbătă, 17 iunie a.c., la Romexpo, pentru a-şi alege noul preşedinte de partid. Debutul adunării de sâmbătă a avut loc prin luările de cuvânt susținute de către Antonio López-Istúriz Whiten, secretar geberal al PPE, Laurențiu Ştefan, consilier prezidențial, Atilla Korodi, liderul grupului UDMR din Camera Deputaților şi Raluca Turcan, preşedinte interimar PNL. Aceştia şi-au prezentat opiniile legate de cei doi candidați pentru şefia partidului, Ludovic Orban şi Cristian Buşoi.

De asemenea, s-a votat modificarea statutului la articolul 90, privind componența BEx. Cristian Buşoi a fost primul care şi-a susținut moţiunea. El a pus accent pe consolidarea relației cu Klaus Iohannis şi să se continue lupta contra PSD. El se aşteaptă la atacuri din partea altor membri din partid.

Iar în timp ce Cristian Buşoi susținea în prezentare că peştele de la cap se împute, colegii înfometați mențineau coada lungă la micii din fața pavilionului Romexpo.

Alți invitați au avut în vedere şi folosirea cunoscutului "#rezist". Astfel, Iulian Dumitrescu, candidat pentru funcția de primvicepreşedinte, susținător al lui Ludovic Orban a fost cel care a adus sute de aplauze. "Să îl votăm pe cel mai #rezist liberal, Ludovic Orban", a punctat Dumitrescu. El a mai precizat că Orban e singurul care poate să câştige alegerile prezidențiale alături de Klaus Iohannis.

Fostul preşedinte PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, a precizat că va vota cu Cristian Buşoi, opțiune ce şi-a exprimat-o public de mai multe ori.

Ludovic Orban şi-a prezentat moțiunea în ropote de aplauze şi cu o intrare unică pe scena Congresului. "Am chemat oameni care doresc cu adevărat să readucă Partidul Național Liberal pr locul pe care îl merită - cea mai bună forță politică. Votați-mă ca să aveți un om care este exigent cu sine însuşi", a spus Orban. El a mai adăugat că PNL trebuie să ajungă la guvernare, dar nu printr-o nouă alianță USL. Mai mult, el a mai spus că există sute de Daciani Cioloşi în partid şi că nu va sprijini niciun blat cu PSD dacă o să fie ales preşedinte.

Ora 14:45 - A început procedura de vot.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aceeasi marie cu alta palarie, pleaca javrele vin jigodiile asta da dilema.
0
0
De acum a belit-o PSD-ul! Orban presedinte! Au facut ce au facut si iar au ramas singuri pe scena politica! Sa isi faca opozitie!
0
0
daca orbu a ajuns sef la ce ne-am mai putea astepta ? Nu vreau sa coment. de psd-ul vraiste, dar nici in pnl suli mele nu este cu nimic mai presus orbii ce fac doar praf si aere murdare in acest partid !!
2
0
Micii au fost de la Gepeto?...
7
0
Lasati babele sa faca ce vor!
4
0
Tara arde si babele se masturbeaza ...
3
0
Da e randul lor la pomana electorala cu mici si ceafa de porc.Sa le fie de bine dar sa nu ragaie de fata cu doamnele peneliste sa creada ca au venit mistretii la congres!
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367