REPLICA ONLINE CONSTANTA

24° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
24° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Consens la Eforie: Robert Şerban este candidatul PNL la primărie

Consens la Eforie: Robert Şerban este candidatul PNL la primărie

Replica API 6 februarie 2016 | 00:53 1482

Desemnarea candidaţilor pentru primării a stârnit patimi în sânul multor organizaţii judeţene de partid din Constanţa. La Eforie, situaţia pare să se fi limpezit rapid, iar tensiunile manifestate între liberalii „vechi” şi foştii pedelişti nu există, aşa cum vedem că se petrece în multe alte filiale. Cei doi copreşedinţi ai PNL Eforie, Robert Şerban şi Ionuţ Anghel au căzut la un acord în privinţa candidatului. alte persoane care susţin că ar putea candida din partea PNL la Primăria Eforie pot face doar valuri pe margine, şi asta pentru că, explică Ionuţ Anghel, „au fost urmate toate etapele impuse de partid în privinţa desemnării candidatului”.

„În data de 17 decembrie 2015, organizaţia PNL m-a validat pe mine drept candidat al partidului la primărie. A fost făcut şi un sondaj, care m-a indicat drept candidatul cu cele mai mari şanse din partea PNL. Au fost parcurse toate etapele privind desemnarea candidatului şi există consens pe această temă în organizaţie”, a declarat Robert Şerban, lucru confirmat şi de fostul pedelist Ionuţ Anghel.

Conform acestora, PNL ţinteşte în alegeri nu doar câştigarea mandatului de primar al oraşului Eforie, dar şi obţinerea majorităţii în consiliul Local. „Dacă vom avea, după alegeri, jumătate plus unu în consiliu, Ionuţ Anghel este propunerea noastră de viceprimar”, a mai spus Robert Şerban. „Priorităţile mele, în calitate de primar, vor fi gestionarea bugetului local strict în interesul cetăţeanului, redarea încrederii cetăţenilor în instituţia primăriei şi o primărie transparentă”, a mai spus Şerban, care s-a arătat încrezător că „dreapta va câştiga la Eforie”.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369