REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Consilierii judeţeni şi-au împărţit instituţiile din subordine

Consilierii judeţeni şi-au împărţit instituţiile din subordine

Replica API 18 august 2016 | 00:20 191

Responsabilităţi

Responsabilităţi

Pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Judeţean Constanţa de ieri au figurat 64 proiecte de hotărâri. Lista iniţială a fost suplimentată cu încă două proiecte, totalul hotărârilor dezbătute astăzi fiind de 66 de puncte. Din acesteaau trecut un număr de 64, respinse fiind proiectele de hotărâre care vizau demararea procedurilor de preluare în administrare a „Palatului Copiilor” şi trecerea în administrarea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei a unui imobil cu destinaţie medicală.

Tot în şedinţa de ieri, Daniel Dumitru Learciu a fost votat preşedintele Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului şi de Urbanism. Reprezentantul Consiliului Judeţean Constanţa şi al Judeţului Constanţa în Comitetul Creditorilor privind debitoarea Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa a fost nominalizat Claudiu Iorga Palaz. De asemena, Nicoleta Bercaru a fost numită ca reprezentant al CJC în cadrul Asociaţiei “Revista Tomis”. Cosmin Ciobanu a fost desemnat reprezentantul CJC în Adunarea Generală a Acţionarilor S.C. RAJA S.A. Constanţa. Emil Sorin Banias a fost desemnat reprezentantul CJC în cadrul Adunării Generale a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară “Dobrogea”, în timp ce Daniel Turcu va reprezenta CJC în cadrul Adunării Generale a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară “Zona Metropolitană Constanţa”. Reprezentantul Judeţului Constanţa în cadrul Adunării Generale a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară “Sud-Est” pentru Situaţii de Urgenţă a fost desemnată Carmen Stoica, în timp ce în cadrul Adunării Generale a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară “Apă-Canal” Constanţa a fost desemnată Adriana Veronica Gheorghe. Consilierii CJC au decis ca în cadrul Adunării Generale a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară “ITI Delta Dunării” Constanţa reprezentant să fie Mirela Matichescu. Florin Goidea a fost desemnat reprezentantul Judeţului Constanţa în cadrul Adunării Generale a Asociaţiei Grup de Acţiune Locală Constanţa Centru; Marcel Şavlovschi a fost desemnat reprezentantul Judeţului Constanţa în cadrul Adunării Generale a Asociaţiei Grup de Acţiune Locală Constanţa Sud, iar Bogdan-Alexandru Bola în cadrul Adunării Generale a Asociaţiei Grup de Acţiune Local Dobrogea Nord. Cei doi consilieri judeţeni nominalizaţi în cadrul Tehnico-Economice sunt Vasile Moldovanu şi Aurel-Robert Boroianu. În ceea ce priveşte reprezentanţii CJC în Consiliul de Administraţie al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă “Sfântul Apostol Andrei” Constanţa, aceştia sunt Eduard Tofan şi Daniela Dina. Mihaela Roibu şi Daniel Turcu sunt reprezentanţii CJC în Consiliul de Administraţie al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218