REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

CONSTANŢA. Un bărbat, convins de jandarmi să renunţe la pancarta cu mesaj instigator - VIDEO

CONSTANŢA. Un bărbat, convins de jandarmi să renunţe la pancarta cu mesaj instigator - VIDEO

Replica API 3 februarie 2017 | 20:10 342

Incident minor la protestul de la Constanţa, acolo unde sunt strânşi circa 500 de oameni. Un cetăţean cu o pancartă care instiga la injurii şi violenţă a fost luat la discuţii de către jandarmi, el fiind convins să renunţe la mesajele nepotrivite. Bărbatul a revenit paşnic în mulţime, în timp ce lumea striga: "Fără violenţă!".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa zisii protestatari sunt acum in situatia de cacat,in care-si dau seama cat de imbecili sunt,cat de usor de manipulat. Acum ei se dau ca protesteaza pentru nu stiu ce principia. OK, si nazistii protestau pentru principii,ca acelea ca ei ar fi rasa curate si restul sclavi inferiori. Asta ii facea tolerabili? Niste berbeci cu capete seci,astia sunt protestatarii curului,care nu au curaj sa-si ceara drepturile,dar scheauna in folosul mafiei antiromanesti.Oricum,si dobitocii au dreptul la protest,asa ca sa scheaune mai departe,dar sa nu pretinda respectful majoritatii romanilor, normali la cap.
1
2
sa ne slobozim toti in care am iesit in strada in tandem pe fatza ta de prost PSD-ist. Sigur ai si serviciu de postezi aberatii la 2 noaptea. Alupigus ! DK stii ce inseamna analfabetule !!!
3
3
Am cistigat dreptul sa urlam unii la altii ,inca de la revolutie Asa ca hai la urlat...
4
1
Nu s a rezolvat nimic.hotii vor mai mult.
4
6
Unora le place sa urle in strada ca nebunii si dupa abrogarea OUG .
13
8
JANDARMERIA SALVEAZA ROMANIA. Eu zic sa scoata si reclamele la medicamente din moment ce nu ma mai doare nimic dupa o scarpinatura de JANDARM.
7
2
Jigodiile nu se duc singuri de buna voie ci numai cu suturi in cur.
8
3
Are dreptate Zet!habar nu aveti cretinilor pe ce lume traiti futu va in gura de sclavi europeni corporatisti...v au scos ca pe sobolani in strada ca sa si mentina puterea intacta Noroc ca in tara asta nu traiesc doar imbecili nenorociti ca voi care va vindeti pielea pe doi bani Sa va dau la muie de de retarzi oligofreni Mergeti si ingropati va singuri idiotilor cu ideile voastre revolutionare..aveti dreptate ca statul nu functioneaza pentru ca altfel jandarmii trebuiau sa va omoare cu bataia pentru protest neautorizat...baga mi as pula in voi toti de derbedei nenorociti
11
15
Ai habar tu care stai acasa? Iti zic eu ca habar nu ai, iar eu daca protestez o fac doar ca aceasta lege sa nu fie data pt politicieni si sa nu se ajunga ca abuzul in serviciu sa nu fie sanctional penal!
11
14
90% dintre ei nici nu stiu de ce au iesit in strada, nu stiu ce contin ordonantele. E doar un mod de refulare a urii pe care o au in suflet!
13
16
Dezinformati, pancarta nu era a celui care a plecat cu jandarmii, acolo a fost alta discutie, baiatul luat de jandarmi, incerca sa ne impuna doar un.mod de a protesta, atata timp cat noi nu am avut sloganuri instigatoare si am renuntat si la pancarta civilizat, nu avea el ce sa ne impuna...cu toate ca pana la urma daca nu renunta la lege, tot la.violenta se va ajunge ....cius
3
5
Numai are rabdare sa si o ia in cur .
14
13
Presiunea si nerabdarea oamenilor creste la fel ca nesimtirea si nesabuinta psd.Nu doresc dar,cred ca sobolanii astia rosii nu pot fi convinsi altfel.
21
18
Puturosi si rai de gura.
21
16

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218